Μόνο που ήταν 25 κι όχι 20 οι βουλευτές στο… αρχηγικό δείπνο

Λάβαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και… συμπαθητική επιστολή από τον δύο φορές πρώην υπουργό Σάββα Τσιτουρίδη. Ο κ. Τσιτουρίδης αμφισβητεί το δημοσίευμα μας σχετικά με δείπνο που έγινε σε σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και ένας εκ των παριστάμενων… λοχαγών είπε σε κάποια στιγμή ότι «όπως είχαμε κάνει κάποτε με τον Καραμανλή κάνουμε και σήμερα με τον Σάββα…».
Ο δύο φορές πρώην υπουργός χαρακτηρίζει μη σοβαρό και κρίνει αναληθές το δημοσίευμα. Θυμίζουμε στον συμπαθή κ. Τσιτουρίδη ότι όταν αυτός και άλλοι τινές είχαν συγκεντρωθεί στο σπίτι του κ. Βαρβιτσιώτη προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή εξ όσων θυμόμαστε δεν είχαν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση. Τότε ο Τύπος και πάλι είχε αποκαλύψει τη συνάντηση και μάλιστα όταν κάποιοι εκ των παρισταμένων είχαν ρωτηθεί για το περιεχόμενο της συνάντησης σφύριζαν αδιάφορα. Γιατί αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Έτσι είναι αυτές οι δουλειές.
Και να συμφωνήσουμε με τον κ. Τσιτουρίδη ότι υπήρχαν κάποιες ανακρίβειες στο ρεπορτάζ. Δεν ήταν 20 οι παριστάμενοι, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, αλλά 25. Δεν γράψαμε για το μενού, παρότι μας το είχαν και αυτό μαρτυρήσει. Δεν αποκαλύψαμε τον βουλευτή που είχε πει την ατάκα τον οποίο επίσης γνωρίζουμε. Δεν αφήσαμε υπαινιγμούς για την πηγή μας, γιατί εμείς σεβόμαστε τη δεοντολογία. Αυτά προς το παρόν και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε πιο αποκαλυπτικοί και φυσικά τότε θα πάψουμε να είμεθα συμπαθείς!

Τσάι χωρίς… συμπάθεια

Η επιστολή του Σάββα Τσιτουρίδη έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κύριε Διευθυντά,
Αναφέρομαι σε δημοσίευμά σας στο φύλλο της Κυριακής 13 Ιουλίου 2008 με τίτλο ”Πρόβα αρχηγού Σάββα”.
Αν και οι ”πληροφορίες” που επέτρεψαν αυτό το δημοσίευμα στερούνται κάθε αλήθειας και σοβαρότητας, επειδή μπορεί να οδηγήσουν κάποιους στο να δείξουν και πάλι με τον τρόπο τους τη ”συμπάθειά” τους προς το πρόσωπό μου, είμαι υποχρεωμένος να διαψεύσω την έγκυρη εφημερίδα σας και να σας εκφράσω τη λύπη μου που με φέρνετε σε αυτήν τη θέση.

Με εκτίμηση και συμπάθεια,
Σάββας Τσιτουρίδης».


Σχολιάστε εδώ