Μπαίνει Εισαγγελέας στο Μέγαρο Μουσικής

Eπιτέλους! Μετά τη βροχή καταγγελιών για σκάνδαλα, αδιαφάνεια και ύποπτα παιγνίδια εξουσίας, βρέθηκε κι ένας εισαγγελέας να… απλώσει χέρι στο «άβατο» του Λαμπράκη, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Συγκεκριμένα, μετά από εντολή του εισαγγελέα Χρήστου Αθανασίου προς τη Διεύθυνση Επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών διετάχθη έλεγχος για το Μέγαρο Μουσικής και την Καμεράτα, σε ό,τι αφορά τις επιχορηγήσεις του υπουργείου Πολιτισμού προς αυτά!
Να σημειώσουμε ότι είναι πρώτη φορά που εισαγγελέας ζητά να γίνει έρευνα για κάτι που αφορά το Μέγαρο, παρά τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί γι’ αυτό.
Η έρευνα ανατέθηκε στην ανακρίτρια Αθανασία Κοψαλιά, η οποία είναι νέα, δεν έχει εμπειρίες σε τόσο σημαντικά θέματα και λέγεται ότι την έβαλαν επίτηδες για να μην φθάσει βαθιά τον έλεγχο και να σταματήσει την υπόθεση στην επιφάνεια. Δηλαδή κι εδώ πάνε να ρίξουν στα… μαλακά την υπόθεση, άσχετα αν η ουσία της είναι πολύ σοβαρή, γιατί οι επιχορηγήσεις του υπουργείου Πολιτισμού σε Μέγαρο και Καμεράτα πολλές φορές είχαν χαρακτηρισθεί σκανδαλώδης!


Σχολιάστε εδώ