Με οδηγό τον… Άρη

Το μοντέλο που ακολούθησε η «Γέννεσις» στον Άρη έχουν ουσιαστικά υιοθετήσει οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που κέρδισαν τις εκλογές στο ερασιτεχνικό σωματείο και αποφάσισαν να αναλάβουν και τη διοίκηση ή καλύτερα τη διαχείριση της ΚΑΕ. Οι επικεφαλής του συνδυασμού συναντήθηκαν ήδη με τους συνεργάτες του Γιάννη Φιλίππου και συμφώνησαν να ζητήσουν από το Πρωτοδικείο τον διορισμό διοικούσας επιτροπής που θα επιχειρήσει να βάλει τις βάσεις για τη συμμετοχή της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα της Α1. Όπως γνωρίζουν ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και οι συνεργάτες του έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά ευελπιστούν να προλάβουν και να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ετοιμάζονται να ζητήσουν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για να μάθουν και τις θέσεις της Πολιτείας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.
Φυσικά η πρώτη κίνηση θα αφορά στην πρόσληψη προπονητή. Ο βασικός υποψήφιος είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, με τον οποίο στελέχη της Ορίτζιναλ διατηρούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας από την εποχή που ο Χαϊδαριώτης αγωνιζόταν στην «Ένωση». Όσο για το ρόστερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «θέλουμε να κλείσουμε πρώτα απʼ όλα τους δύο αρχηγούς, τον Χατζή και τον Παπανικολάου», καθώς τα μέλη της διοικούσας εκτιμούν ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βάλουν και συναίσθημα στην προσπάθεια για έξοδο του «δικέφαλου» από το τέλμα, ενώ καλή διάθεση υπάρχει και για τον Ταπούτο, ο οποίος έχει προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά διεμήνυσε ότι θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ εάν βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα.
Παράλληλα με την αναζήτηση παικτών θα οργανωθεί και μία εξόρμηση σε επιφανείς φίλους της ομάδας για να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια. Όπως λένε με νόημα όσοι γνωρίζουν, «ακόμα και υπουργοί θα μας στηρίξουν»!


Σχολιάστε εδώ