Κόμμα με προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους προσπαθούν να στήσουν

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΠΑΡΟΝ» αυτή η κινητικότητα, στην οποία μάλιστα προστίθεται και μια διαρκής επιθετική τάση και διάθεση πολύ συγκεκριμένων ΜΜΕ και «βαρόνων» των μίντια, έχει πολύ συγκεκριμένη στόχευση:
– Τη συγκρότηση πολιτικού σχηματισμού από προσωπικότητες τόσο απ’ τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και απ’ τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από ανένταχτες προσωπικότητες απ’ τον χώρο της οικονομίας και του πολιτισμού.
Αυτή η στόχευση έχει ως αφετηρία την κοινή διαπίστωση ότι ο δικομματισμός περνά τη μεγαλύτερη ίσως κρίση του στα μεταπολιτευτικά χρονικά, μια κρίση χωρίς, αυτήν τη στιγμή, ορατή διέξοδο. Άλλωστε αυτό που καταγράφουν και οι δημοσκοπήσεις είναι τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που απειλούνται ακόμα περισσότερο δεδομένου ότι οι ευρωεκλογές, που είναι η πρώτη ορατή εκλογική αναμέτρηση, διακρίνονται συνήθως από μια πιο «χαλαρή» ψήφο. Σ’ αυτό ακριβώς άλλωστε στοχεύουν και όσοι κινούν τα νήματα της συγκρότησης ενός τέτοιου πολιτικού σχηματισμού. Δηλαδή τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές και την επένδυση στην πλήρη απαξίωση των δύο πόλων του δικομματισμού.
Βεβαίως απ’ την πρόθεση έως την υλοποίηση ενός τέτοιου φιλόδοξου σχεδιασμού η απόσταση δεν είναι μικρή. Είναι όμως μεγάλη η διάθεση ενός σημαντικού τμήματος οικονομικών και εκδοτικών παραγόντων. Οπότε αυτή τουλάχιστον τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν και αντίστοιχες επιχειρήσεις στο παρελθόν δεν έχουν στεφθεί από επιτυχία…


Σχολιάστε εδώ