Κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Από αύριο αρχίζει η δημόσια εγγραφή για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποιεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όπως υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι στο εγχείρημα «τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο δείχνουν ότι από ʽδω και πέρα η ομάδα μπαίνει σε άλλη εποχή». Τα δείγματα γραφής, βέβαια, είχαν φανεί από τον παροξυσμό για τα εισιτήρια διαρκείας.
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» διεμήνυσαν στον Νίκο Πατέρα ότι θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο μαγικός αριθμός των 30.000 εισιτηρίων έμοιαζε ιδιαίτερα εφικτός. Ανάλογο ενδιαφέρον έχουν διαπιστώσει οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και για τις μετοχές. Σε σημείο που κάποια στελέχη κάνουν λόγο για εταιρεία λαϊκής βάσης για να δείξουν πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία του κόσμου να συμβάλει στο εγχείρημα επιστροφής στην κορυφή.
Για να δείξουν την ικανοποίησή τους στους οπαδούς, ο Νίκος Πατέρας και οι άλλοι μεγαλομέτοχοι αναζητούν μία ακόμα μεταγραφική βόμβα επιπέδου Σίλβα. Οι πληροφορίες τούς θέλουν να συζητούν με επιθετικό που αγωνιζόταν την προηγούμενη περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Οι τελικές ενέργειες, πάντως, θα καθοριστούν και από τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Κάποιες πηγές θέλουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να ετοιμάζει επιθετική πολιτική στην αγορά των μετοχών, με στόχο τη συγκέντρωση του μεγαλύτερου ποσοστού που θα τον καταστήσει πανίσχυρο και θα του δώσει προβάδισμα ακόμα και απέναντι στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την επόμενη μέρα της «πράσινης» ΠΑΕ.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Είναι ενδεικτικό ότι δραστηριοποιούνται πλέον και άτομα που τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν στο περιθώριο, αλλά συστρατεύθηκαν με τη νέα τάξη πραγμάτων για να αλλάξουν το διοικητικό καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αποκάλυψη ότι οι «πράσινοι» στηρίζουν ανοικτά την υποψηφιότητα του Πάρι Γεωργακόπουλου απέναντι στον Βασίλη Γκαγκάτση έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην Ομοσπονδία και δείχνει τη δυναμική του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ