Κρατάει τον Βεργίνη

Η εκπνοή της προθεσμίας που είχε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να σπάσει το συμβόλαιό του έγινε δεκτή με χαμόγελα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μπορεί με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις τους οι “πράσινοι” να έδειχναν ότι δεν καίγονταν για την παραμονή του Λιθουανού, αλλά η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική. Τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για το πρεστίζ της ομάδας, οι “πράσινοι” ήθελαν την παραμονή του Σάρας και γι’ αυτό άλλωστε άνοιξαν από νωρίς την πόρτα για να αποχωρήσει ο Σάνι Μπετσίροβιτς.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τον Πέκοβιτς, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους στο πικ εντ ρολ, δηλαδή, στη συνεργασία ψηλού και κοντού παίκτη, ενώ μπορεί να εκμεταλλευθεί την εκρηκτικότητα του Φώτση, ο οποίος μοιάζει στο παιχνίδι του με τον Μπαστόν που αγωνίστηκε στη Μακάμπι την ίδια περίοδο με τον λιθουανό σούπερ σταρ.
Παρά την παραμονή του «Σάρας», ο «Ζοτς» σκέφτεται σοβαρά να κρατήσει στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και τον Δημήτρη Βεργίνη. Ο νεαρός γκαρντ προοριζόταν για δανεικός, αλλά σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς ίσως είναι καλύτερα να μείνει στους «πράσινους» για να μπει στη νοοτροπία της ομάδας και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία της.


Σχολιάστε εδώ