Είναι σύνηθες απλοί υπάλληλοι να είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων;

Στην επιστολή που μας έστειλε ο κ. Ιωάννης Γιακουμάτος, αντιδρώντας αρκετά καθυστερημένα στο δημοσίευμά μας της 6ης Ιουλίου, το οποίο τον ενόχλησε, ο συντάκτης μας απαντά:
Αγαπητέ κύριε Γιακουμάτο, ειλικρινά δεν σας γνωρίζω και ίσως και να μην σας γνωρίσω ποτέ. Όμως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αμφισβητείτε τα ΦΕΚ. Τα ΦΕΚ έχουν τη φωτογραφία σας και αυτό καταγράψαμε. Δεν θα σας ρωτήσω πόσοι είναι οι υπάλληλοι των εταιρειών που είναι και μέλη ΔΣ των εταιρειών όπου εργάζονται. Δεν μου πέφτει λογαριασμός ούτε θα σας πω γιατί τόση καθυστέρηση να μας απαντήσετε.
Αυτό είναι θέμα δικό σας. Θέλω όμως να σας πω ότι εμείς δεν λέμε κουβέντα για την εντιμότητά σας, την οποία δεν αμφισβητούμε. Ούτε βέβαια για τις όποιες δουλειές σας έχετε πάρει από το Δημόσιο με τους συνεταίρους σας με άλλες εταιρείες σας.
Εμείς κάναμε απλώς απλοϊκές σκέψεις για τις εταιρείες, τις σχέσεις με πρόσωπα εταιρείες που σήμερα ψάχνονται γενικώς. Εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα. Απλώς ρωτάμε. Είσαστε συνεταίροι με τους κύριους Ηλία Γεωργίου – Γιώργο Σκαρπέλη που ο Εισαγγελέας ψάχνει σήμερα; Αυτό λένε τα ΦΕΚ. Μην τα αμφισβητείτε. Δεν είναι σωστό. Επίσης, τα ΦΕΚ μιλάνε και για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου εκατ. δρχ. την εποχή εκείνη. Εμείς δεν λέμε ότι είναι μεμπτό. Απλώς το καταγράφουμε. Τα υπόλοιπα είναι καταγεγραμμένα στα ΦΕΚ της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ρεπορταζάκιας


Σχολιάστε εδώ