Βίλα γεμάτη… αυθαίρετα έχει ο Σωτήρης Γεωργίου στις Σπέτσες

Βίλα στις Σπέτσες και μάλιστα μ’ ένα πλήθος πολεοδομικών παραβάσεων και αυθαιρεσιών, που δείχνουν ότι ήταν σίγουρος πως οι «πλάτες» που έχει δεν θα τον άφηναν… ακάλυπτο, διατηρεί στη θέση Κουζουνός των Σπετσών ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Siemens Σωτήρης Γεωργίου.
Σύμφωνα με αυτοψία που έκαναν υπάλληλοι της Πολεοδομίας Πειραιά, ο κ. Γεωργίου έχει χτίσει στην αυλή της βίλας του αυθαίρετη ξύλινη πέργκολα 30 τ.μ. περίπου, αυθαίρετο κτίσμα 6,5 τ.μ. περίπου, άλλο αυθαίρετο 24 τ.μ. με ξύλινη κεραμοσκεπή, άλλη ξύλινη πέργκολα 30 τ.μ. με επικάλυψη καλαμωτής και διαθέτει επίσης αυθαίρετη πισίνα διαστάσεων 12 Χ 8 τ.μ.
Στο πίσω μέρος του οικοπέδου υπάρχει κι άλλο αυθαίρετο 30 τ.μ., το οποίο δεν έχει κεραμοσκεπή αλλά πλάκα από σκυρόδεμα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο… πονηρός συνεργάτης της Siemens είχε ξεμπαζώσει το πρανές του οικοπέδου του και το υπόγειο το είχε κάνει… ισόγειο εμβαδού 110,35 τ.μ.!
Για τις αυθαιρεσίες αυτές του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ περίπου, ενώ ο φάκελος έχει σταλεί και στον Εισαγγελέα.
Να σημειώσουμε πως ένα ακόμα… μπουμπούκι της υπόθεσης Siemens, ο κ. Πέτσας, έχει κι αυτός βίλα στις Σπέτσες, στο παλιό λιμάνι, στη θέση Άγ. Γιάννης.


Σχολιάστε εδώ