ψιλά γράμματα

Τον Αλέξη Παπαχελά θα ήθελε η Γ. Αγγελοπούλου, σύμφωνα με το www.enimerosi24.gr. Είναι ένα μάλλον ενδιαφέρον σενάριο για το μέλλον, αλλά προς το παρόν ο Α. Παπαχελάς φαίνεται να θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του διευθυντή της «Καθημερινής», παρά τις διάφορες γκρίνιες. Ως τώρα η θητεία του θεωρείται πετυχημένη και ίσως αυτό να ανεβάζει την αξία του στο χρηματιστήριο των διευθυντών. Σημειώνεται πάντως πως έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Αλαφούζου.

Holding εταιρεία για την «Αυγή» και το «Κόκκινο» θέλουν στον ΣΥΝ… Δεν μας προσδιορίζουν γιατί δεν μπαίνουν απευθείας στο χρηματιστήριο ή δεν συνεργάζονται άμεσα με ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως και να το κάνουμε, έχει και τεχνογνωσία στα ζητήματα της χρηματαγοράς και συνεργάστηκε -επί Σημίτη- με τα πρόσωπα που τώρα ανακαλύπτει η Κουμουνδούρου. Αλλά να αναζητεί λύσεις ανάμεσα στα «ορφανά του εκσυγχρονισμού» είναι προκλητικό για ένα κόμμα που ευαγγελίζεται την εντιμότητα και την άλλη αντίληψη.

Θυμίζουμε πως η «Αυγή» το 2007 εμφάνισε ζημίες 91.800 ευρώ, έναντι κερδών 4.343 ευρώ το 2006, ενώ οι συνολικές ζημίες της φτάνουν τα 600.923 ευρώ. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφτασε το 2007 τα 3.174.871 ευρώ, ενώ το 2006 ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα, με έσοδα 3.336.347 ευρώ. Για το «Κόκκινο» δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία δημοσιευμένα.

Ραδιόφωνο: Στην ομάδα του City 99,5 ο Γιάννης Νένες τα απογεύματα, αλλά και ο Γιάννης Λώλος σε επιτελική θέση.

Πλήθος κόσμου στο πάρτι του Real 97,8 την περασμένη Δευτέρα στα Αστέρια της Γλυφάδας, παρά το μποτιλιάρισμα μισής ώρας, λόγω έργων στην παραλιακή. Στην ομάδα των Ν. Χατζηνικολάου – Α. Γ. Κουρή και ο Δ. Μάρκου.

Τηλεόραση: Διακρίσεις απέσπασαν δύο συμπαραγωγές της ΕΡΤ στο 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες (Los Angeles Greek Film Festival), που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου στη μητρόπολη του αμερικανικού κινηματογράφου. Το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ «ORPHEUS AWARD FOR BEST DOCUMENTARY» απονεμήθηκε στην ταινία του Νίκου Λυγγούρη «ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΟΥ». Ακόμα, η ταινία μικρού μήκους του Γιάννη Γαϊτανίδη «TRANSIT» απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους «JURY ORPHEUS AWARD FOR BEST SHORT FILM». Η ταινία αυτή έχει παραχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροφίλμ» της ΕΡΤ.

Εκδόσεις: Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της τριμηνιαίας επιθεώρησης «Διεθνής και ευρωπαϊκή πολιτική» από τις Εκδόσεις Παπαζήση, με βασικό θέμα τον Εύξεινο Πόντο.


Σχολιάστε εδώ