Τι μηνύματα περικλείει η δίωξη κατά Κοντομηνά;

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση της άσκησης δίωξης κατά του Δημήτρη Κοντομηνά για πέντε κακουργήματα! Είναι ίσως η πρώτη φορά, τουλάχιστον στα τελευταία 30 χρόνια, που ένας από τους ανθρώπους των ΜΜΕ διώκεται. Και μάλιστα με μια τόσο βαριά καταγγελία. Κι όταν είχε δημιουργηθεί η αίσθηση, είχε δοθεί η εντύπωση θα λέγαμε, ότι η υπόθεση Κοντομηνά οδηγήθηκε στο αρχείο.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το μυαλό τους πήγε σε πολιτική κόντρα, ως αιτία αυτής της εξέλιξης. Κάτι βέβαια που αρνείται η κυβερνητική πλευρά, αν και είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις της με την Κάντζα δεν ήταν και οι καλύτερες. Γεγονός είναι πάντως ότι η δίωξη κατά Κοντομηνά προβλημάτισε και κάπου επισκίασε στις συζητήσεις και την υπόθεση Ζήμενς. Και το ερώτημα που κυριαρχούσε ήταν τι μπορεί να σημαίνει αυτή η δικαστική ενέργεια και αν αποτελεί μήνυμα και προς άλλους… Ακούστηκαν έναν σωρό σενάρια, που βέβαια δεν υπάρχουν οι αποδείξεις για να τους δώσει κανείς βάση.
Οπωσδήποτε πάντως θα φανεί η συνέχεια και από την εικόνα που θα δώσει ο Alpha. Από πλευράς Κοντομηνά αυτό που διαρρέει είναι ότι υπάρχει οργή και πολύς θυμός, γιατί προφανώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.
Εκείνο πάντως που δηλώνεται είναι ότι οι κατηγορίες είναι ατεκμηρίωτες, ότι ο Εισαγγελέας δεν έλαβε καθόλου υπόψη του τα στοιχεία που προσκόμισε ο Κοντομηνάς και εν πάση περιπτώσει πιστεύει ότι δεν πρόκειται να ευσταθήσει καμία από τις κατηγορίες. Τη στάση πάντως του αφεντικού του Alpha αποτυπώνει απόλυτα η φράση «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»! Να θυμίσουμε πάντως ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τον άγριο πόλεμο που είχε με την «Αυριανή».


Σχολιάστε εδώ