ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης θα καταγγείλει την κυβέρνηση ο Γιωργάκης. Το… Τσίρκο Μεντράνο δεν δέχεται νέες αιτήσεις!

Και ναι, έχει δίκιο ο Σημίτης όταν λέει ότι το θέμα είναι αν ζημιώθηκαν οι ΔΕΚΟ από τη Ζήμενς. Αν κάποιοι τα πήραν… σε καλή μεριά!

Ο Ζαχόπουλος αθώος, η Τσέκου ελεύθερη… Η δικαιοσύνη εκτός του ότι είναι τυφλή δεν βλέπει και την τύφλα της.
cΚακώς ανησυχεί ο Γιωργάκης ότι κάποιοι σχεδιάζουν σε βάρος του επιθέσεις. Αποκλείεται να τον βλάψουν περισσότερο από ό,τι ο ίδιος τον εαυτό του.

Σκεφτείτε πόσο… χαμηλά έχουν πέσει τα «σκοτεινά κέντρα», ώστε να συνωμοτούν σε βάρος του Λιάπη. Σε λίγο θα βγουν και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Δεν υπήρξε κανένα οικονομικό σκάνδαλο από τον Ζαχόπουλο, απεφάνθη ο αρμόδιος εισαγγελέας. Ότι υπήρξε Ζαχόπουλος είναι σίγουρο η παίζεται;

Δεν φτιάχνει νέο κόμμα, ξεκαθάρισε ο Σημίτης. Παρά το αίτημα εκατομμυρίων Ελλήνων που ονειρεύονταν να τον δουν να… γίνεται Λεβέντης.

Με εξαίρεση ίσως τον Μπίστη, στα μάτια του οποίου ο πρώην πρωθυπουργός μοιάζει κάτι μεταξύ Αντόνιο Μπαντέρας και Μίμη Πλέσσα.

Έτοιμος να ηγηθεί μιας εναλλακτικής εξουσίας, δηλώνει ο Τσίπρας. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή, σε γλιτώνει κι από τα έξοδα του ψυχίατρου.

Σε… κάμπινγκ έκανε πολιτική ομιλία ο Τσοχατζόπουλος. Πρωτοπορεί, αν σκεφτεί κανείς ότι το φόρτε του είναι τα μπιτς πάρτι.
DΣτον διάλογο για την αναγέννηση της πολιτικής κλήθηκε να πει τις απόψεις του κι ο Παπαδημούλης. Προφανώς δεν ευκαιρούσε ο Στ. Γονίδης.

Οι ελαφρά ντυμένες γυναίκες σκανδαλίζουν, λέει, τον Μητροπολίτη Άνθιμο. Ευτυχώς δεν συμβαίνει το αντίστροφο.

Το χειρότερο όλων είναι ότι την ηθική της πολιτικής ανέλαβε να υπερασπιστεί ο Μάνος. Άντε κι ο Κοσκωτάς το τραπεζικό σύστημα.

Είναι απορίας άξιον ότι περνάει κρίση η οικοδομή σε μια χώρα όπου διαπρέπουν τα ντουβάρια!

Ο Βέλτσος έκανε εγχείρηση και στη συνέχεια έγραψε γι’ αυτήν βιβλίο. Φαντάσου να είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση.

Νεώτερες ανακαλύψεις επιστημόνων δείχνουν ότι ο Ιησούς δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αναστήθηκε. Είχε προηγηθεί ο… Μητσοτάκης!

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τον φάκελο για την εισβολή στη Κύπρο ζητά ο Καρατζαφέρης. Κι αμέσως μετά τα ντοκουμέντα από τη… Μάχη στα Γαυγάμηλα!

Την ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ έχει αναθέσει στον Ραγκούση ο Γιωργάκης. Και μετά λένε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ! (Η ανασύνταξη…)

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας, δηλώνει ο Παυλόπουλος. Ωραίο, αλλά δεν είναι και το πιο… σύντομο ανέκδοτο.

Υφίσταται, λέει, Όμιλος Προβληματισμού Σωτήρη Χατζηγάκη. Λογικό, αν σκεφτείς ότι υπάρχει φαν κλαμπ Νότη Σφακιανάκη.

Δηλαδή, μαζεύονται κάποιοι άνθρωποι και αναλύουν σοβαρά τις απόψεις του Σωτήρη; Κι έπειτα κάνουν χαρακίρι.

Παρακαλούνται οι κ.κ. αντιεξουσιαστές να μη βάζουν βόμβες στα γραφεία του υπουργείου Πολιτισμού. Μια χαρά τα καταφέρνει κι από μόνος του ο Λιάπης.

Από πλευράς καιρού γίναμε Λιβύη. Σε όλα τα υπόλοιπα το… παλεύουμε ακόμη.


Σχολιάστε εδώ