Στο στόχαστρο πάλι οι υπάλληλοι της Λίγκας

Το ότι η Super League δεν διαφέρει σε τίποτα από την ΕΠΑΕ, που διαλύθηκε για να πάρει τη θέση της αυτή, επιβεβαιώνεται συνεχώς. Μια ακόμη απόδειξη είναι η συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους, από τους οποίους κάποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής και θα πάνε σπίτι τους.
Στη λίγκα της Α’ εθνικής, στην οποία οι δύο διευθυντές της Γιώργος Κυριακός και Πατρίκ Κομνηνός αμείβονται με μισθούς – πρόκληση που αγγίζουν τα 12.000 ευρώ για τον καθένα, επανήλθαν οι σκέψεις για την απόλυση υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, από τους 30 οικογενειάρχες που τρώνε ψωμί εκεί, τα «αφεντικά» της λίγκας προτίθενται να διώξουν τους έξι από αυτούς, οι οποίοι είναι ανάμεσα στους 15 που προέρχονται από την πρώην ΕΠΑΕ.
Το θέμα θα χειριστεί πλέον ο νέος πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να αποφασίσει για να διώξει εργαζομένους, όπως είχε κάνει προ μηνών και στο Καζίνο Ρίου, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του. Λύση για να παραμείνουν οι υπάλλήλοι αυτοί στη δουλειά τους δύσκολα θα βρεθεί, αν και γίνονται προσπάθειες για να μη χάσουν τελικά τη δουλειά τους. Η πιθανότητα περικοπής μισθών των υψηλόβαθμων στελεχών προς το παρόν δεν εξετάζεται και η λύση που προκρίνεται είναι η απόλυση εργαζομένων οικογενειαρχών…


Σχολιάστε εδώ