Περίεργες συμπτώσεις…

Πρώτη είδηση η απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά και δεύτερη η ανακάλυψη πίσω από το Μέγαρο Μουσικής των άψυχων κορμιών δύο νταήδων, που κείτονταν καταγής με τα περίστροφα να κρέμονται από τα άψυχα χέρια τους ωσάν να μονομάχησαν και ο ένας να σκότωσε τον άλλον.

Ε λοιπόν, έμαθα από τους πληροφοριοδότες μου αστυνομικούς ότι και στις δύο προαναφερόμενες ιστορίες κάπου είναι μπλεγμένο το όνομα του Σαξώνη, του δημοτικού υπαλλήλου και ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, βασικού κατηγορούμενου για την υπεξαίρεση των εικοσιτόσων εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το αυτοκίνητο (μάρκας BMW) το οποίο έδωσαν οι απαγωγείς του Μυλωνά στον κρατούμενό τους για να επιστρέψει σπίτι του μετά την καταβολή των λύτρων ανήκει στον πεθερό του Σαξώνη.

Ο ένας από τους δύο νεκρούς «μονομάχους» ήταν από τους σωματοφύλακες του… ταμία που φέρεται να ξετίναξε το ταμείο του δήμου.

Τα αναφέρω, όχι γιατί τα συνδέω, αλλά για να μοιραστώ μαζί σας την περιέργεια που μου δημιούργησαν τα δύο γεγονότα.

Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι δύο βδομάδες τώρα διακινείται από τις αστυνομικές αρχές η πληροφορία πως «ακουμπούν τους απαγωγείς του Μυλωνά» και πως η σύλληψή τους είναι θέμα ωρών.

Οι ώρες έγιναν ημέρες και οι μέρες έγιναν βδομάδες.

Ας ελπίσουμε πως οι βδομάδες δεν θα γίνουν μήνες, πράγμα που θα σημαίνει ότι η όλη φημολογία δεν εδράζεται σε αποτελέσματα ερευνών, αλλά αποτελεί επιλογή της αστυνομίας προκειμένου να ασκηθεί ψυχολογική πίεση στους δράστες μήπως και οδηγηθούν σε κάποιο λάθος…


Σχολιάστε εδώ