Περίεργες διαδρομές και διασυνδέσεις

Να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο εις βάρος κανενός, απλώς προκύπτουν λογικοί συνειρμοί, ξεφυλλίζοντας τα ΦΕΚ και βλέποντας πρόσωπα και καταστάσεις που μας αναγκάζουν τουλάχιστον να αναρωτιόμαστε. Αν οι αναφερόμενοι έχουν εξηγήσεις για τον εαυτό τους, αν οι δαιδαλώδεις σχέσεις εταιρειών με εταιρείες δεν σχετίζονται, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχούν και να στέλνουν διαψεύσεις. Κανείς δεν είπε και δεν θα κάνει κανέναν ένοχο, ύποπτο ή εμπλεκόμενο. Αυτό είναι αληθές και το γράφω με δύναμη ψυχής. Αν χρειαστεί να απαντήσουν σε βάθος χρόνου αυτό θα φανεί από τις εξελίξεις.
Υπάρχει μέλος του ΔΣ της Ζήμενς που υπήρξε στην πορεία πρόεδρος της Εθνικής ΑΕ Διοίκησης και Οργάνωσης. Κανείς δεν λέει ότι είναι μεμπτό. Αν όμως δίνονταν τότε μίζες, ο κ. τραπεζίτης Ανδρέας Βρανάς, ο οποίος κατείχε δημόσιο πόστο αργότερα, δεν έπρεπε κάπου να το πει, αν φυσικά το εγνώριζε;
Πάμε τώρα σε δαιδαλώδεις διασυνδέσεις προσώπων. TelePassport. Γιώργος Καραπλής, συνέταιρος με τον κ. Ηλία Γεωργίου και τον Γιώργο Σκαρπέλη του ΟΤΕ. Ο κ. Γιώργος Καραπλής ήταν ανώτερο στέλεχος του ΟΤΕ, άρα υπάλληλος του κυρίου Σκαρπέλη. Στην πορεία ο κ. Καραπλής έγινε συνέταιρος του κ. Σκαρπέλη, έγινε συνέταιρος του κ. Γεωργίου Καρύδη, που είναι συνέταιρος με τον Σίμο Σιμούδη, που ο κ. Σίμος Σιμούδης είναι συνέταιρος των κυρίων Παύλοβιτς και Γκρίσιν στη γνωστή υπόθεση Planet, «Επενδυτή» κ.λπ.
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, απλώς ακολουθούμε τις διαδρομές των ΦΕΚ. Επίσης ο κ. Καραπλής είναι συνέταιρος με τον κ. Σωκράτη Λοϊζίδη στην TelePassport, δικηγόρο της ENIC την εποχή της παντοδυναμίας της στην ΑΕΚ. Στην TelePass, θυγατρική της TelePassport, είναι πρόεδρος ο Γιώργος Σκαρπέλης του ΟΤΕ, που ο Εισαγγελέας τον έχει καλέσει να δώσει εξηγήσεις, καθώς και ο Γιώργος Λεωτσινίδης, διευθύνων σύμβουλος στην ΑΕΚ τότε. Τίποτα μεμπτό και τίποτα επιλήψιμο. Στην πορεία ο κ. Καραπλής γίνεται συνέταιρος του κ. Κατσιούλα, ο οποίος είχε ιδρύσει εταιρεία με γνωστό δημοσιογράφο. Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ούτε στον δημοσιογράφο ούτε στον κ. Κατσιούλα. Επίσης ο κ. Καραπλής γίνεται συνέταιρος με τον ήδη συνέταιρο του Πολυκάρπου με γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει βέβαια και άλλος συνέταιρος του κ. Γιώργου Καραπλή, ο κ. Πολυκάρπου, που είναι συνέταιρος στην TelePassport, στην TelePass και σε μια πλειάδα εταιρειών. Ο κ. Πολυκάρπου είναι συνέταιρος στην ΙΝΤΕΑΛ με τον κ. Κορωνιά. Επίσης ο κ. Πολυκάρπου είναι συνέταιρος του κ. Αθανασίου Πουλιάδη. Και ο κ. Πολυκάρπου και ο κ. Καραπλής είναι μέλη του ΔΣ των επιχειρήσεων Λαναρά.
Το ξαναλέμε ότι εμείς κάνουμε καταγραφή των ΦΕΚ και διατυπώνουμε απλές ερωτήσεις και απορίες. Και φυσικά δεν έχουμε εμείς ευθύνη για τα ΦΕΚ. Αλλά το Εθνικό Τυπογραφείο, που μας τα δίνει μέσω κομπιούτερ…
Άτιμη τεχνολογία…
Ρεπορταζάκιας


Σχολιάστε εδώ