Πήγε να πνίξει αθλητικό συντάκτη ο Γκαγκάτσης!

Χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση επισημαίνεται ότι φέρει σημεία πνιγμού! Γνωμάτευση που δόθηκε στον δημοσιογράφο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σάλτσμπουργκ, το οποίο επισκέφθηκε μετά την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον κ. Γκαγκάτση, στο ξενοδοχείο «Σέρατον», όπου είχε πάει για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Όλα αυτά συνέβησαν την παραμονή του αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Ισπανία για το EURO 2008 και με την τροπή που έχει πάρει το θέμα αποκτά πολιτικές διαστάσεις και απειλείται ακόμα και με έκπτωση από το αξίωμά του ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) να προχωρήσει για λογαριασμό του σε καταγγελία στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, λόγω του ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι μέλος της ολομέλειας της Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και σε ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ.

Η καταγγελία έχει ήδη σταλεί στην ΕΦΙΠ, η οποία πρόκειται να συνεδριάσει εντός των ημερών για να εξετάσει το θέμα, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης με όλα τα στοιχεία (και τις ιατρικές γνωματεύσεις που προσεκόμισε ο δημοσιογράφος) εκτός από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος… έχει φτάσει και στον τομέα αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέλος είναι ο κ. Γκαγκάτσης.

Το θέμα πλέον αποκτά πολιτικές διαστάσεις, αφού ο τομέας αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ θα ασχοληθεί με την εν λόγω καταγγελία σύντομα, ενώ αν η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος κρίνει «ένοχο» τον κ. Γκαγκάτση, τότε αυτός κινδυνεύει μέχρι και με έκπτωση από τη θέση του στην ολομέλεια της ΕΟΕ αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς για τις 17 Σεπτεμβρίου έχει προσδιοριστεί η δίκη του για τις υποθέσεις των έργων σε Φλώρινα και Άγιο Κοσμά, ενώ στις 11 Αυγούστου συγκαλείται το Συμβούλιο Εφετών προκειμένου να κληρώσει τη σύνθεση του συμβουλίου που θα εξετάσει την προσφυγή του προέδρου της ΕΠΟ.

Σημειώνεται ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, με τον κ. Γκαγκάτση να έχει δηλώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, αλλά μετά απ’ όλα αυτά ίσως να μην είναι σίγουρο ότι θα θέσει τελικά υποψηφιότητα.


Σχολιάστε εδώ