Πάνε παραλία…

«Θα λείψουμε για λίγο, για διακοπές, αλλά προειδοποιούμε τον κ. δήμαρχο ότι θα επαγρυπνούμε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης, που συνομιλώντας με παρευρισκόμενους είπε ότι από τον Σεπτέμβριο η «Πρωτοβουλία» θα επανέλθει δριμύτερη «για να αναδείξει την ανικανότητα, τη χωριατιά και την ασυδοσία του κ. Παπαγεωργόπουλου». Είπε επίσης ότι η παράταξή του ετοιμάζει μια ακτιβιστικού τύπου παρέμβαση για την αξιοποίηση των χώρων της ΔΕΘ και του Γ’ Σώματος Στρατού, η οποία θα γίνει στη διάρκεια της Έκθεσης. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι θα διοργανωθεί από κοινού με τον Συνασπισμό. Καλά μπάνια…

Ποιοι ήταν

Στο πάρτι των Μπουτάρηδων διέκρινα τον πρώην υπουργό Γιώργο Πασχαλίδη ο οποίος, όπως έλεγε στα πηγαδάκια, βρίσκεται σε φάση… πολιτικής αγρανάπαυσης, τον πρώην γ.γ. του ΥΜΑΘ Γιώργος Λυσαρίδη, αλλά και τον Σπύρο Βούγια, τον οποίο μάλιστα ο Γιάννης Μπουτάρης ανήγγειλε ως μέλος της «Πρωτοβουλίας» (πάντα σε δύο βάρκες ο Σπύρος).

Παρόντες επίσης οι Θ. Παπάς, Ν. Στεφανίδης, Γ. Καρυπίδης, Λ. Χαλβατζής, Μ. Κοντοειδή, Β. Μεταληνού, κ.ά. Και φυσικά οι άλλοι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης. Στα αμέτρητα πηγαδάκια το θέμα που κυριαρχούσε ήταν ασφαλώς τα έργα και οι ημέρες της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, αλλά και ολίγη από Siemens, καθώς και από εσωκομματικό πεδίο στο ΠΑΣΟΚ. Πάντως να σημειώσω πως ιδιαίτερα σχολιάστηκε η παρουσία της υποψήφιας βουλευτίνας της ΝΔ Λιάνας Γούτα. (Λέτε να το ξέρει ο Παπ;)


Σχολιάστε εδώ