ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει λύσεις
και για το μπάσκετ

Μπορεί οι αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητές του, αλλά και η ενασχόλησή του με την ΠΑΕ Ηρακλής να του αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, αλλά ο Αντώνης Ρέμος δείχνει καθημερινά πόσο αγαπάει την ομάδα του. Και, μάλιστα, χωρίς να διαφημίζει τις ενέργειές του. Αξιόπιστες πηγές από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθεί με καθημερινές επαφές να βρει λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ του «γηραιού». Η επιτροπή σωτηρίας που προσπάθησε να βγάλει το τμήμα από το τέλμα της ανυποληψίας έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και η προοπτική επιβίωσης και συμμετοχής στην Α2 φαντάζει ουτοπία. Ο Ρέμος, όμως, κινείται για να διασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλαια, ώστε να μπορέσει να παίξει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα «και να δούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν όταν θα ‘χουμε ηρεμήσει από το ποδόσφαιρο τι μπορούμε να κάνουμε και με το μπάσκετ». Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση με πρόσκληση προς όλους τους φίλους του Ηρακλή να συνδράμουν την προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα μπάσκετ.

Ψάχνει

πρωταγωνιστές!

Με νίκες ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα μπάσκετ την προετοιμασία της για το προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είδε τους διεθνείς να αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία της πρόκλησης που υπάρχει μπροστά τους και σε όλα τα ματς έβγαλαν τον καλό αγωνιστικό εαυτό τους. Εκείνο που προβλημάτισε τον «δράκο» αφορούσε στους παίκτες που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα. Ήταν οι συνήθεις ύποπτοι Σπανούλης, Διαμαντίδης και Φώτσης. Ο τεχνικός της «επίσημης αγαπημένης» περιμένει και από άλλους παίκτες να τραβήξουν στο σκοράρισμα και ειδικά από τους έμπειρους Παπαλουκά και Ζήση. Ο πρώτος, βέβαια, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την οργάνωση, αλλά ο δεύτερος δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του.

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιαννάκης αφορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην τον ενδιαφέρει, καθώς θέλει πάνω απ’ όλα την επιτυχία της Εθνικής, αλλά στο μέλλον ενδέχεται να φθείρει ψυχολογικά τους διεθνείς του Ολυμπιακού που βλέπουν τους αντιπάλους τους να κλέβουν τη δόξα και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το σκέφτεται

για επιστροφή

Η συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη μεταγραφή του Ιβάν Μίλκοβιτς στον Ολυμπιακό έδωσε τροφή για σενάρια που θέλουν τον εφοπλιστή να επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Μαρινάκης το σκέφτεται σοβαρά, αρκεί να πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επαναληφθούν τα φαινόμενα του 2007 που τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει από την ομάδα του λιμανιού.

Με τις αλλαγές στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, βέβαια, θεωρητικά θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αναθεωρήσει ο Μαρινάκης την απόφασή του να απέχει από τα αθλητικά δρώμενα. Ένας άλλος λόγος είναι η παρουσία του φίλου του Νίκου Πατέρα στον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό που τον… ιντριγκάρει, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά. Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν από τη συνάντηση του εφοπλιστή με τον Πέτρο Κόκκαλη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.


Σχολιάστε εδώ