ΑΔΕΚΑΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Με πρόσχημα πάντως ότι κάποια καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας κυρίως έχουν κάνει μειώσεις τιμών, από την αρχή του μήνα, δεν έχουν γίνει οι εντυπωσιακές σε ποσοστά εκπτώσεις που θα μπορούσαν να τραβήξουν κόσμο από τις βιτρίνες προς το εσωτερικό των καταστημάτων.
Εκπτώσεις πάντως θα γίνουν, άσχετα αν έχουν προηγηθεί «ψιλοπαρανόμως» οι προσφορές και οι μειώσεις τιμών από τα καταστήματα. Για να μπορέσουμε ωστόσο να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίδονται χρειάζεται να κάνουμε έναν μικρό κόπο: Να ψάξουμε από τώρα τα παπούτσια ή τον ρουχισμό ή ό,τι άλλο χρειαζόμαστε, να εντοπίσουμε τις βιτρίνες στις οποίες εκθέτονται, να τα φωτογραφήσουμε με το κινητό μας (και μη μου πείτε ότι δεν έχουμε όλοι).
Μετά τις 15 Ιουλίου με την έναρξη των εκπτώσεων, έχοντας το τεκμήριο της φωτογραφίας θα μπορούμε να διαπιστώσουμε αν πράγματι έγινε έκπτωση, αν οι τιμές είναι πραγματικές πριν και μετά.
Οι εκπτώσεις εφέτος αφορούν τα ρούχα μέχρι 60% και μέχρι 50% τα παπούτσια, ενώ αντίστοιχα είναι τα νούμερα των εκπτώσεων που θα γίνουν και σε άλλα είδη ιδιαίτερα στα κεντρικότερα καταστήματα…
Θυμηθείτε: Δεν αγοράζουμε ποτέ προϊόντα που δεν χρειαζόμαστε άμεσα, δεν παρασυρόμεθα από τις φθηνότερες τιμές για να προμηθευτούμε προϊόντα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ και βεβαίως φροντίζουμε να μη «φουσκώσουμε» την πιστωτική μας κάρτα, γιατί τα δύσκολα έρχονται μετά την ευχαρίστηση του… shopping therapy.


Σχολιάστε εδώ