Υπό κρίση ο Κάρα

Με βάση τη φιλοσοφία του Τεν Κάτε, στην Παιανία έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές την προηγούμενη περίοδο, μεταξύ των οποίων και κάποια προβεβλημένα στελέχη, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός αρχικού σχήματος. Τα περισσότερα προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Καραγκούνης, για τον οποίο έχει πολλές παρατηρήσεις ο προπονητής του «τριφυλλιού», καθώς από τα DVD που παρακολούθησε είδε ότι σε πολλές περιπτώσεις κρατάει υπερβολικά την μπάλα με συνέπεια να χάνεται το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Με δεδομένη την παρουσία του Μάτος και του υπό απόκτηση κεντρικού μέσου, απομένει ουσιαστικά μία θέση στο κέντρο.
Ποιος θα την πάρει; Σύμφωνα με όσα έχουν βγει από την Παιανία και αποδίδονται σε καθημερινούς συνομιλητές του Τεν Κάτε, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Αντρέας Ίβανσιτς να αγωνιστεί σε ρόλο κεντρικού μέσου, μπροστά από τους δύο κόφτες και στην πλάτη του βασικού σέντερ φορ, ώστε να βγάζει την μπάλα στους δύο εξτρέμ ή να σουτάρει ή να την περνάει κάθετα. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε ενδεχόμενη αντίδραση του Καραγκούνη, ο οποίος πέρσι συγκρούστηκε με τον Πεσέιρο όταν τον άφησε έξω από έναν αγώνα και αμέσως επικαλέστηκε ενοχλήσεις κι έχασε το ματς με τον Εργοτέλη, εκεί που οι «πράσινοι» εντυπωσίασαν με την ταχύτητά τους.
Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί και ο Δημούτσος. Και γιʼ αυτόν θεωρεί ο Τεν Κάτε ότι πολλές φορές κάνει κατάχρηση προσπαθειών, αλλά επειδή είναι μικρός σε ηλικία, ο Ολλανδός εκτιμά ότι μπορεί να αλλάξει συνήθειες αρκετά πιο εύκολα από τον Καραγκούνη.


Σχολιάστε εδώ