ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη εξελέγη με ψήφους 15 υπέρ και 1 λευκό, πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, της διοργανώτριας της Α΄ εθνικής κατηγορίας, εξασφάλισε τη γενικότερη συναίνεση από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας. Η λευκή ψήφος ανήκει στον Πέτρο Θεοδωρίδη, που ήθελε να είναι υποψήφιος για την προεδρία, αλλά δεν μπόρεσε λόγω κωλύματος που έχει από τελεσίδικη καταδίκη.
Πέραν αυτής της συναίνεσης, ο 42χρονος Κώστας Πηλαδάκης είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό και το πράσινο φως στήριξης του Ανδρέα Βγενόπουλου, με τον οποίο διατηρεί άριστες προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές σχέσεις εδώ και καιρό, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τη μεταγραφή του Κλέιτον στον Παναθηναϊκό. Έτσι, στη Σούπερ Λίγκα εξελέγη πρόεδρος προσκείμενος στον Ανδρέα Βγενόπουλο του οποίου επόμενος στόχος είναι η ΕΠΟ.

Ο Κώστας Πηλαδάκης ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας θα είναι εξ οφίτσιο και α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ό,τι και να γίνει στις εκλογές του φθινοπώρου στην ομοσπονδία. Οι βλέψεις του κυρίου MIG δεν σταματούν στην αντιπροεδρία της ομοσπονδίας και φθάνουν μέχρι και την προεδρία, που σημαίνει και έλεγχος του συμβουλίου της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, εκ των μεγαλυτέρων αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, αλλά θα στηρίξει παράγοντα για την προεδρία, ο οποίος βεβαίως, δεν θα είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, αλλά κάποιος άλλος, με τις πληροφορίες αυτήν τη στιγμή να θέλουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να είναι σε επαφή με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο για να τον στηρίξει για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η περίπτωση του Βίκτωρα Μητρόπουλου θεωρείται εξ εκείνων που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα και νʼ αντιμετωπίσουν την παντοδυναμία Γκαγκάτση στην ΕΠΟ. Μια παντοδυναμία που φθάνει σε τέτοιο επίπεδο, που αν γινόντουσαν τώρα εκλογές ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα εκλεγόταν πρόεδρος πολύ εύκολα, πέραν βέβαια του δικαστικού κομματιού και της παραπομπής του Βασίλη Γκαγκάτση σε δίκη για τις 17 Σεπτεμβρίου. Το αν θα γίνει η δίκη ή όχι θα εξαρτηθεί αρχικά από το Συμβούλιο Εφετών, στο οποίο έχει προσφύγει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Αν πάντως, ο Ανδρέας Βγενόπουλος στηρίξει τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη του με τον Βασίλη Γκαγκάτση, καθώς προέρχονται από τον ίδιο πόλο κατά το παρελθόν…


Σχολιάστε εδώ