Έγινε ανοιχτός και φιλικός

Το στυλ του απόμακρου και αφʼ υψηλού, που χρόνια τώρα ακολουθεί ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αποφάσισε να το εγκαταλείψει -προσωρινά γιατί «ο λύκος κι αν εγέρασε…»- εμφανιζόμενος φιλικότατος και προσηνής προς τους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νομού, των οποίων τη στήριξη χρειάζεται λόγω της δυσχερούς θέσης στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας των σκανδάλων που συγκλονίζουν το Καραβάν Σεράι.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο ο δήμαρχος να… ανοίξει και το σπίτι του (τη βίλα του στο Πανόραμα δηλαδή), οργανώνοντας δεξίωση προς τιμήν των «γαλάζιων» δημάρχων και των συζύγων τους, τους οποίους υποδεχόταν αυτός και η σύζυγός του Ελένη, με επιδεικτική φιλικότητα.
Το σύντομο καλωσόρισμα του Παπαγεωργόπουλου είχε στοιχεία και προσωπικά (υπηρέτησα δέκα χρόνια την αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος), αλλά και πολιτικά (το ζητούμενο για την αυτοδιοίκηση είναι να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και αυτό κάνουμε), ενώ τους υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια (γιατί ο αγώνας τους είναι κοινός και η επιτυχία του ενός εξαρτάται και από την επιτυχία του άλλου). Στη συνέχεια οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ποτό και τα καναπεδάκια τους, συνοδεία της κατάλληλης για το επίπεδο των αμφιτρυώνων μουσικής.
Μου είπαν ότι ο Παπαγεωργόπουλος είχε έναν ιδιαίτερο λόγο να νιώθει υποχρεωμένος στους άλλους νεοδημοκράτες δημάρχους του νομού. Τους οφείλει την απόλυτη υποστήριξή τους στη διεκδίκηση από μέρους του να φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ που προγραμματίζεται για το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Την ίδια περίοδο πρόκειται να εκδικαστεί στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η αγωγή που κατέθεσε κατά της Χρύσας Αράπογλου και ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κρίνει ως ιδιαίτερα ενισχυτική των επιχειρημάτων του το να φιλοξενεί εκείνες τις ημέρες όλους τους δημάρχους της Ελλάδας.


Σχολιάστε εδώ