Πατρινά και… άλλα

Και τα δύο μεγάλα κόμματα στην Αχαΐα βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης νευρικής κρίσης. Και μη χειρότερα…

Η Νέα Δημοκρατία τελεί σε σύγχυση και δεν φαίνεται ικανή να κεφαλαιοποιήσει τις αδυναμίες του αλληλοσπαρασσόμενου
ΠΑΣΟΚ.

Μήπως όμως και το ΠΑΣΟΚ τα πηγαίνει καλύτερα; Οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους. Το ζήτημα που τους απασχολεί είναι εάν έκανε καλά ή όχι ο Παπανδρέου και διέγραψε τον Σημίτη. Και ξέρετε ποιος κερδίζει απʼ όλα αυτά…

Ο Θεόδωρος Γιοβάνης μετά τις πρόσφατες… επιτυχίες του ηρέμησε… Αφού πρώτα βεβαίως πέρασε γενεές δεκατέσσερεις τόσο τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου όσο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

Πληροφοριοδότης μου επιμένει ότι η συμμόρφωση του Θεόδωρου οφείλεται στον Λευτέρη Ζαγορίτη. Ε, τώρα καταλαβαίνεται τι διημείφθη μεταξύ των δύο…

Στο άλλο κόμμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, το κουμάντο σε όλα τα επίπεδα έχουν αναλάβει οι δύο πόλοι εξουσίας που διατηρεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοχή. Μιλάμε για τον Δήμο Πατρών και τη Νομαρχία.

Με λίγα λόγια, όλα περνάνε από τον κυρ Ανδρέα… Ο νομάρχης ξέρει καλά ότι αυτός δίνει το πολιτικό παράγγελμα σε όλα τα επίπεδα.

Αφού για να καταλάβετε όταν ήλθαν οι δήμαρχοι του νομού στην Αθήνα για να δουν τον Παυλόπουλο, είχαν κλείσει ραντεβού και με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιάννη Αγγέλου. Δεν πήγαν όμως γιατί ο Ανδρέας Φούρας τους οδήγησε μέσα από τον Βασιλικό κήπο. Κρυβόταν πίσω από τα δένδρα και έδινε οδηγίες προκειμένου να γίνει με επιτυχία η κατάληψη των… θερινών ανακτόρων!

Κάτι συμβαίνει στην Αγροτική Τράπεζα στην Κάτω Αχαγιά. Προς το παρόν δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι… Αλλά σίγουρα θα έχουμε νεότερα την επόμενη Κυριακή!

Έβγαλε στο σφυρί το ΠΑΤΡΑ TV. Και όλοι έτρεξαν να… ψωνίσουν με πρώτο και καλύτερο τον Θανάση Λάλα…

Έμαθα ότι ο μιντιακός όμιλος του Θεόδωρου Καμπέρου πάει πολύ καλά και γίνεται ολοένα πιο ισχυρός… Σπύρο, είσαι σπίτι;

Με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο τα έβαλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Μπεκίρης. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης είναι επιστήθιος φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη…


Σχολιάστε εδώ