Φουλάρει για σέντερ

Αίσιο τέλος είχε για τον Άρη το θέμα του Αντρέα Μαντσόν. Ο Ιταλός βρήκε λύση στο πρόβλημά του με την Μπολόνια και αποτελεί επίσημα πλέον τον νέο τεχνικό των «κίτρινων» με συνεργάτη τον Νίκο Βετούλα, καθώς ο Γιώργος Σιγάλας εντάχθηκε στο τιμ των ομοσπονδιακών τεχνικών. Μαζί με τον Μαντσόν ο Άρης πραγματοποίησε και τις δύο πρώτες μεταγραφές, καθώς απέκτησαν τον Κίκι Κλαρκ και τον επίσης αμερικανό φόργουορντ Σον Τζέιμς Μάρσαλ. Από ‘δω και πέρα οι «κίτρινοι» θα επικεντρωθούν στην απόκτηση ενός σέντερ, με τον Μάικ Γουίλκινσον να αποτελεί την πρώτη επιλογή τους. Ο Αμερικανός, άλλωστε, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο «Αλεξάνδρειο» και ήδη εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, διότι δεν περνά ιδιαίτερα καλά στη Ρωσία.
Σειρά θα πάρει έπειτα ο Γιώργος Τσιάρας, ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε και το όνομα του Κένεντι Ουίντσον εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Φυσικά υπάρχει και ο Δημήτρης Παπανικολάου. Με τον «Φον Δημητράκη» να προορίζεται για ηγέτης εντός των αποδυτηρίων χάρη στην πείρα του. Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη στο θέμα του Τσαλδάρη, για τον οποίο αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ