Τα δώρα στον Ολλανδό!

Στη μέση έχουν κόψει το… καρπούζι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο Χεν Τεν Κάτε. Στον ολλανδό τεχνικό ανακοινώθηκε η διάθεση ενός ποσού που θα αγγίζει ή και θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ, αλλά από ‘κει και πέρα θα γίνουν μεταγραφές και από το σκάουτινγκ που έχουν ήδη πραγματοποιήσει οι συνεργάτες της ομάδας και ειδικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο τελευταίος έχει οργώσει την Αργεντινή και οι συζητήσεις που έκανε μπορεί να γεμίσουν το ρόστερ τριών ομάδων και, μάλιστα, με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Από την άλλη πλευρά, όμως, οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, δηλαδή ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όπως ασφαλώς και ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πατέρας, σκέφτονται να προχωρήσουν σε προσωπικά δώρα πέρα από το προκαθορισμένο μπάτζετ των 10 εκατ. ευρώ που θα διαθέσει η διοίκηση για ενίσχυση της ομάδας.
Με το συγκεκριμένο τέχνασμα θα ξεπεραστούν οι όποιες ενστάσεις από τους υπόλοιπους εμπλεκομένους, ενώ παράλληλα θα δείξουν οι εν λόγω παράγοντες ότι δεν μπήκαν στην ομάδα για τις καρέκλες και τα αξιώματα, αλλά «για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει εκεί που του αξίζει», όπως λέει χαρακτηριστικά σε κάθε ευκαιρία ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν μεταγραφές πρωτόγνωρες για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού απέσπασαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» στη γιορτή που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Κι εκείνοι, πάντως, δεσμεύτηκαν τόσο στον Ανδρέα Βγενόπουλο όσο και στους αδερφούς Γιαννακόπουλους ότι «θα γεμίσουμε το ΟΑΚΑ για να δείξουμε ότι σεβόμαστε όσα κάνετε για τον Παναθηναϊκό», όπως τόνισε ένας εκ των κορυφαίων συνδεσμιτών σε πηγαδάκι με τους παράγοντες.


Σχολιάστε εδώ