Στην αναμονή τον Ζεράρδ

Η απόκτηση του Ίλια Ίβιτς πάγωσε, όπως ήταν φυσικό, τις συζητήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Ζεράρδ. Ο ισπανός μέσος, βέβαια, έχει αποδειχθεί την πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του απέμεναν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις. Ο Ζεράρδ, ωστόσο, θα περιμένει την ειδοποίηση από τους ανθρώπους του «δικέφαλου», καθώς πλέον τους ενδιαφέρει περισσότερο η παραμονή στην Τούμπα του Ματίας Βερόν.

Για τη συνεργασία της ελληνικής ομάδας με τον ισπανό μέσο θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι εξελίξεις στην υπόθεση των δανεικών ποδοσφαιριστών από την Πόρτο. Ο επικείμενος αποκλεισμός των «δράκων» από τις διεθνείς διοργανώσεις ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τα πλάνα τους, αλλά στη Θεσσαλονίκη έχουν τις διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν τουλάχιστον έναν παίκτη από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.
Πρωταρχικό μέλημα του Ζαγοράκη είναι πλέον η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός φορ. Για την πρώτη θέση, ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστούν δύο παίκτες, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γερμανία θέλουν τη Χέρτα να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Χρήστου Μελίσση.


Σχολιάστε εδώ