Οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί τίμησαν την Ένωση

ΜΕ το Βεάκειο κατάμεστο πραγματοποιήθηκε ο φετινός εορτασμός για την 144η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με μια εκδήλωση που οργανώθηκε από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και την οποία στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Αδελφότητας Μαριολένη Νεοφύτου χαρακτήρισε γιορτή δόξας και διδαχής.
ΣΤΗΝ εκδήλωση τιμήθηκαν για τη γενικότερη προσφορά τους ο ιστορικός Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος μίλησε με θέμα «Ο Ριζοσπαστισμός και το Ριζοσπαστικό κόμμα στο Αγγλικό Προτεκτοράτο των Επτανήσων», καθώς και η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη, η οποία στη συνέχεια έδωσε μεγάλη συναυλία με τραγούδια των μεγάλων συνθετών Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου κ.ά.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ εμφάνιση στη γιορτή αυτή έκαναν τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από τα Επτάνησα, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακά επετειακά τραγούδια από τον Δημήτρη Δημουλά με τη συνοδεία των μουσικών της Αδελφότητας…
Νέο ΔΣ
ΣΤΟ μεταξύ, στην Αδελφότητα συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο ΔΣ που εξελέγη κατά τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2008 και το οποίο έχει ως εξής: Πρόεδρος η κ. Νεοφύτου – Ζαφειράτου Μαριολένη, ο κ. αντιπρόεδρος Τζανάτος Ερνέστος, γενικός γραμματέας ο κ. Αλυσανδράτος Ηλίας, ταμίας ο κ. Σκλαβούνος Ευάγγελος, έφορος η κ. Αλεξάτου Έφη, αναπληρωτής γραμματέας η κ. Βαλλιανάτου Ναυσικά, αναπληρωτής έφορος η κ. Σώκαρη Μέλπω, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων με διάφορα σωματεία οι Ευαγγελάτος Γεώργιος – Παντελάτος Κοσμάς, υπεύθυνος χορευτικού ο κ. Γαβριελάτος Ευάγγελος, υπεύθυνος χορωδίας ο κ. Αλυσανδράτος Ηλίας, υπεύθυνος Νεολαίας ο κ. Αγγελέτακης Αντώνης, υπεύθυνοι Τύπου ο κ. Αλυσανδράτος Ηλίας, η κ. Νεοφύτου Μαριολένη, η κ. Φλωράτου Σταυρούλα, υπεύθυνος μουσικού τμήματος ο Ιερέας Αντύπας Γεράσιμος, υπεύθυνη Βιβλιοθήκης η κ. Φλωράτου Σταυρούλα, υπεύθυνη εκδρομών η κ. Καρούσου Μαρίκα, υπεύθυνη ηλεκτρονικού Τύπου η κ. Κρητικού Χρυσούλα.


Σχολιάστε εδώ