ΚΛΕΙΝΕΙ «ΜΙΧΑΛΑΚΗ»!

Η απόκτηση του Νέιθαν Μπερνς απέδειξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται παράλληλα ώστε να στελεχώσουν το ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας στο τέλος του μήνα. Στο πλαίσιο των παράλληλων επαφών έχουν προχωρήσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε καταρχήν συμφωνία με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου στη γραμμή κρούσης, είτε ως βασικός σέντερ φορ με τον Μπλάνκο στη δεξιά ή την αριστερή πτέρυγα στο 4-3-3, που χρησιμοποιεί συνήθως ο Δώνης, είτε ως δεύτερος στράικερ σε σχήμα 4-4-2.
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, άλλωστε, ήταν ο λόγος που απέφυγε ο κύπριος επιθετικός να απαντήσει στην πρόταση του Άρη παρότι ο Λάμπρος Σκόρδας του πρόσφερε εξαιρετικά χρήματα.
Για τους παράγοντες του «δικέφαλου» μέτρησε και η στάση που κράτησε ο Κωνσταντίνου όταν του είπαν να περιμένει για να ξεκαθαρίσει το θέμα του «Λύμπε». Ο Κύπριος το δέχθηκε χωρίς το παραμικρό ίχνος δυσαρέσκειας, κάτι που εκτίμησαν οι «κιτρινόμαυροι». Ο Ντέμης Νικολαϊδης, αλλά και ο Γιώργος Δώνης εκτιμούν ότι ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να βρει τον καλό εαυτό του, διότι έχει πλέον κίνητρο να αποδείξει ότι δεν ξόφλησε. Εκεί πόνταραν και τον προσέγγισαν όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ