Αλλαγή πλεύσης τώρα, Γιώργο…

Ότι μπορεί να μπει φραγμός στην επέλαση των κερδοσκόπων. Αλλά και τον περιορισμό δικαιωμάτων, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν κεκτημένο.

Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ να ήταν ο Σημίτης. Ότι αυτός φταίει για όλα, ότι δεν άφηνε να ανοίξει τα φτερά του το Κίνημα, να αγκαλιάσει πάλι τους μη προνομιούχους, τα περήφανα γηρατειά.

Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εγκατέλειψε τις ρίζες του. Με αποτέλεσμα να έχει γίνει πιο συντηρητικό, πιο δεξιό ακόμα και από τον Καραμανλή! Να μην έχει διαφορά από τη ΝΔ. Πολλές από τις επιλογές της σημερινής κυβέρνησης, όπως το ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, είναι συνέχεια της πολιτικής των κυβερνήσεων Σημίτη.

Φθάσαμε στο σημείο ο Καραμανλής να είναι πιο μπροστά από το ΠΑΣΟΚ της «Ελλάδας στους Έλληνες» στα εθνικά θέματα.

Όλα αυτά δεν είναι χωρίς κόστος. Καταγράφονται στα γκάλοπ. Το ξέρετε. Γιατί σου λέει να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αφού η κυβέρνηση Καραμανλή είναι καλύτερος διαχειριστής…

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναγίνει μεγάλο κεντροαριστερό κόμμα, που θα δώσει φωνή στους μη έχοντες. Και θα είναι η ασπίδα τους. Που θα φθάσει ακόμα και σε ακραία μέτρα, όπως τα μποϊκοτάζ, προκειμένου να προασπίσει τους πολίτες του από την ακρίβεια και τη νοθεία στα προϊόντα. Που θα κόψει την απληστία των εχόντων. Και στα εθνικά θέματα, πίσω στη γραμμή «Αυτό είναι δικό μας, δεν το παζαρεύουμε. Μολών λαβέ».

Αν, Γιώργο, θέλεις να είσαι η συνέχεια του Ανδρέα, τον δρόμο σού τον έχει δείξει… Χρειάζεται αλλαγή πλεύσης.

Στο χέρι σου είναι να κάνεις τη μεγάλη ανατροπή, χρησιμοποιώντας ΟΛΑ τα στελέχη, δικά σου και μη… Διαφορετικά, αν δεν το μπορείς, παράτα τα. Είναι κρίμα να κουράζεσαι τζάμπα.


Σχολιάστε εδώ