στα ενδότερα των ομάδων

=Ο Παπασταθόπουλος, πάντως, φρόντισε να μας δικαιώσει απόλυτα. Εμείς γράψαμε πριν από 10 μέρες ότι βλέπει με μισό μάτι την προοπτική να μετακομίσει στην Αγγλία και τη Γουίγκαν.

=Όπως έγραψε την Πέμπτη καθημερινή αθλητική εφημερίδα με εξαιρετικές προσβάσεις στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ο «Πάπα» εκμυστηρεύθηκε σε συμπαίκτες του στην Εθνική πως δεν θέλει να πάει στη συγκεκριμένη αγγλική ομάδα. Από την «Ένωση», όμως, μαθαίνουμε ότι αν φτάσει η πρόταση της Γουίγκαν στα χρήματα που προβλέπουν οι άγγλοι συνάδελφοι θα κάνουν… πακέτο τον πιτσιρικά από την Καλαμάτα.

=Μιας και μιλάμε για τους πιτσιρικάδες της Εθνικής, την περασμένη εβδομάδα είχαμε άλλη μία αποκλειστικότητα. Γράψαμε ότι έρχονται για τον Σωτήρη Νίνη δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

=Στην Παιανία έχουν αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σωτήρη Νίνη, αλλά το ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με τη δυνατότητά τους να κρατήσουν τον νεαρό παίκτη προσγειωμένο στην άχαρη ελληνική πραγματικότητα εάν προκύψει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «μικρός» ενδιαφέρει ήδη δύο από τα 10 μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και σύντομα αναμένεται να γίνει επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό.

=»Η πρόταση θα είναι τέτοια που δύσκολα θα την απορρίψουν», υποστήριζε τις προάλλες ένας ατζέντης με αρκετές γνωριμίες, κυρίως στην Πρέμιερσιπ. Κάτι που πρακτικά ερμηνεύεται και ως αγγλικό ενδιαφέρον για τον Νίνη, ο οποίος επέστρεψε στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με το γκολ στο φιλικό Ελλάδας – Κύπρου», έγραψε ο διπλανός. Την περασμένη Τετάρτη τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έβαλαν πλώση για τον «μικρό» του Παναθηναϊκού.

=Με τους «μπέμπηδες», βέβαια, να ʼχουν το προβάδισμα εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση του έλληνα παίκτη. Τυχαία έστειλαν δανεικό τον… Μανούτσο;

=Μόνο που ενδιάμεσα μπήκε στο κόλπο και η Μίλαν. Κάτι που σημαίνει άμεση εμπλοκή και της Ίντερ, καθώς ο Μάσιμο Μοράτι θέλει να κάνει ένα μεταγραφικό χουνέρι στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

=Άντε να δω πώς θα κρατήσουν οι «πράσινοι» τον πιτσιρικά… Μόνο αν θελήσει ο ίδιος θα φορέσει και για άλλα χρόνια τη φανέλα του «τριφυλλιού».

= Πλώρη για τη Μόσχα έβαλε ο Αμαράλ Ντάντε. Ο Βραζιλιάνος βαρέθηκε να περιμένει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ντιναμό Μόσχας, από την οποία του πρόσφεραν συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ.

= Κι αν ο Ντάντε τράβηξε δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των Ρώσων, καθώς θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, υπάρχουν και άλλοι αθλητές που αγωνίζεται στα ελληνικά πρωταθλήματα και βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων της Μόσχας και όχι μόνο. Ακόμα και για διεθνή έλληνα πολίστα ενδιαφέρονται ομάδες της Ρωσίας.

= Τα λεφτά από τους αγωγούς και τις μεγάλες εταιρείες γυρίζουν στον αθλητισμό, καθώς η πρόθεση όσων κουμαντάρουν το σύστημα είναι η προσφορά θεάματος στον λαό. Γιʼ αυτό και άρχισαν να σαρώνουν οι Ρώσοι σε όλα τα επίπεδα.

= Άνω κάτω έχει κάνει την Ξάνθη ο Αλεξίου της Βέροιας. Ο Γιάννης Μαντζουράκης διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για τον νεαρό αμυντικό, τον οποίο έχουν τσεκάρει προπονητές άλλων ομάδων κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους ενδέχεται να κινηθεί ο Χρήστος Πανόπουλος και να πάρει τον 24χρονο παίκτη στη Θράκη.

= Την εικόνα γυρολόγου έχει δημιουργήσει ο νέος προπονητής του ΟΦΗ Φράντισεκ Στράκα. Κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα και, όπως έλεγαν φίλοι της κρητικής ομάδας, «έτσι ταίριαξε με τον Βατσινά».

= Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΟΦΗ δέχεται σκληρή κριτική για τη στάση του στο θέμα του Γιώργου Παράσχου. Πολλοί αναζητούν απαντήσεις στους λόγους του διαζυγίου με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου μετά το 4-1 επί του Παναθηναϊκού.

=Επικοινωνιακά χειρίστηκαν πολύ έξυπνα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση και βγήκαν διπλά κερδισμένοι. Κυρίως διότι κράτησαν κρυφό ακόμα και από τους συμπαίκτες τού διεθνή σέντερ την προοπτική συμμετοχής του στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

=Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν για τη συμμετοχή του Μπουρούση στην αποστολή όταν έφτασαν στο γήπεδο. Με συνέπεια να παθιαστούν όλοι από την αυταπάρνηση του καρδιτσιώτη σέντερ και να καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στο τερέν.

=Μας βοήθησε πολύ η παρουσία του Γιάννη», σχολίαζε ο Βασιλόπουλος μετά το ματς και την εμφαντική νίκη του Ολυμπιακού. Ο Μπουρούσης, πάντως, είχε διαβεβαιώσει τον Γιαννάκη από την πρώτη στιγμή πως θα έπαιζε.

=Από τη στιγμή που μπήκε η Μπέτις στην υπόθεση του Άγγελου Μπασινά, οι πιθανότητες να φορέσει ο διεθνής μέσος τα κιτρινόμαυρα μειώθηκαν αισθητά. Ο Μπασινάς, άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει ότι δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ, εάν αποφασίσει να επαναπατριστεί, αλλά προσδοκούσε σε κάτι καλό από το εξωτερικό.

=Από την ΑΕΚ το γνώριζαν. Γιʼ αυτό και αναζητούσαν εναλλακτικές λύσεις, με τον Νάτσο Γκαρσία και τον Μάκο του Πανιωνίου.

=Έχει βουίξει η πιάτσα πως ο επιχειρηματίας στον οποίο αναφερόταν ο Ηλίας Βιολίδης ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο Δημήτρης Δρόσος. Από τις ίδιες πηγές, μάλιστα, διέρρευσε η πληροφορία πως έκανε πίσω έπειτα από τις πιέσεις που δέχθηκε από φίλους της ΑΕΚ, που του ξεκαθάρισαν ότι «έτσι κλείνεις οριστικά και αμετάκλητα την πόρτα της ομάδας».

=Ο Βιολίδης, βέβαια, κρατάει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του επιχειρηματία που ενδιαφερόταν για την ομάδα μπάσκετ του «δικέφαλου». Η απορία που εξέφραζαν φίλοι του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο ήταν εύλογη: «Αφού αγαπάει τον ΠΑΟΚ και στέκεται καλά οικονομικά, γιατί δεν συμμετέχει και στην ΠΑΕ, στην οποία είναι αντιπρόεδρος ο Ηλίας;». Απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο Βιολίδης.

=Ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο σκέφτηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου όταν άκουσε τις πρώτες προσφορές των ενδιαφερόμενων ομάδων. Οι περισσότεροι παράγοντες του δίνουν το 1/3 των χρημάτων που έπαιρνε από τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να απογοητευθεί ο παίκτης και να εξετάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησης.

=Φυσικά, οι κουβέντες με τους φίλους του απλώς έκρυβαν την πικρία του έμπειρου επιθετικού. Πικρία που σταδιακά μετατράπηκε σε αποφασιστικότητα για να αποδείξει ότι «δεν ξόφλησα».


Σχολιάστε εδώ