ΣΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ «ΖΟΥΓΚΛΑΣ» ΚΑΙ ALPHA!

Ο πρόλογος για την απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την αγωγή που είχε καταθέσει ο πρώην υπουργός, καθηγητής της Νομικής Σχολής κ. Μιχάλης Σταθόπουλος κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για εκπομπή που είχε προβληθεί στον Alpha, τότε που ο Μάκης ήταν εκεί, πριν πάει στο Alter, μετά το κόψιμο προγραμματισμένης εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης είχε αναφερθεί σε υπόθεση ναρκωτικών που εμπλεκόταν στο παραδικαστικό κύκλωμα και εμφανιζόταν ο κ. Σταθόπουλος να παρεμβαίνει στον ανακριτή υπέρ του κατηγορουμένου (!), σύμφωνα με το βούλευμα του ανακριτή κ. Σίδερη.

Κατά της απόφασης θα ασκηθεί έφεση και θα δικασθεί από το Πολυμελές Εφετείο.

Ένα άλλο στοιχείο της δίκης εξίσου εντυπωσιακό είναι η παρουσία ως μάρτυρα του πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Γεραρή, τον οποίο μετά τη συνταξιοδότησή του η κυβέρνηση τοποθέτησε πρόεδρο της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.

Δύσκολος αντίπαλος ο Μάκης.

Με το… μάτι του Αγιοστρατίτη στο «Πρώτο Θέμα»

Παραμένει ο δικηγόρος του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, Γιώργος Αγιοστρατίτης, στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Εκδόσεις Πρώτο Θέμα, η οποία και εκδίδει την ομώνυμη εφημερίδα. Στο πρώτο ΔΣ που εξελέγη στις 6 Μαΐου συμμετείχε και ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, έχοντας μάλιστα και θέση προέδρου. Όμως δύο ημέρες αργότερα, στις 8 Μαΐου, εξελέγη νέο συμβούλιο με πρόεδρο τον Τάσο Καραμήτσο, διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο, και μέλη τους Γιώργο Πατσόπουλο, Γιώργο Αγιοστρατίτη και Χρήστο Ράπτη. Την εταιρεία εκπροσωπούν οι Καραμήτσος, Αναστασιάδης και Πατσόπουλος, ενώ η θητεία του συμβουλίου λήγει στις 30 Ιουνίου 2011. Θυμίζουμε πως η εταιρεία Εκδόσεις Πρώτο Θέμα ελέγχεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Μέσων Ενημέρωσης, η οποία και μεταβιβάστηκε στον Πήγασο. Πρόεδρος της Αναπτυξιακής είναι Θ. Αναστασιάδης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Τ. Καραμήτσος και μέλος ο Γ. Πατσόπουλος.


Σχολιάστε εδώ