Σε δεξιώσεις και «βυζαντινά γεύματα» χαλάει τα χρήματα των αποστράτων η Ένωσή τους!

Σε επιστολή διαμαρτυρίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. κ. Βασίλης Καπράλος οργισμένος μιλάει για ρωμαϊκές φιέστες και καλεί τον πρόεδρο του Δ.Σ. και όλο το Δ.Σ. να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Η επιστολή του κ. Καπράλου έχει ως εξής:
«Περιήλθε εις χείρας μου μία εισήγηση της Γραμματείας της Ε.Α.Α.Σ. με ημερομηνία 7 Μαΐου 2008, με θέμα Δεξίωση Τ. Αρχηγών ΓΕΣ – Προέδρων Συνδέσμων Όπλων – Σωμάτων, με ένα ακόμη μέλος – όλων των υποψηφίων στις εκλογές της ΕΑΑΣ στις 23 Φεβρουαρίου 2008.
Ύψος δαπάνης περίπου 3.500,00 ευρώ.

Για τα παραπάνω Διαμαρτύρομαι ΕΝΤΟΝΩΣ.

Το εν λόγω θέμα είναι μια μεγάλη πρόκληση εις βάρος του συνόλου των συναδέλφων Αξκών ε.α., οι οποίοι δεν αναμένουν τις παλιές Ρωμαϊκές φιέστες, αλλά σας εξέλεξαν για να υπερασπίζεστε τους ίδιους και τα δίκαια αιτήματά τους. Ακόμη το εν λόγω θέμα αποτελεί ουσιαστικά «φυλετική διάκριση» Racial discrimination.

Το φαινόμενο αυτό έχει σταματήσει από το 1968, όταν υπηρετούσα στον Αμερικανικό Στρατό στην Αλαμπάμα.

Γιʼ αυτά τα βυζαντινά γεύματα εάν θέλει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και το Δ.Σ. να πληρώσουν από την τσέπη τους τα χρήματα και όχι από τα δικά μου χρήματα και των συναδέλφων μου.

Η ΕΑΣΣ ανήκει σʼ όλους τους συναδέλφους που πληρώνουν από το υστέρημά τους (180 ευρώ το χρόνο) και όχι σε μερικούς εκλεκτούς.
Εάν θέλετε να εκφράσετε τον ιδιαίτερο σεβασμό και τιμή των Αξκών ε.α., που σας επέλεξαν στο Δ.Σ. της ΕΑΑΣ, να κάνετε μια λιτή δεξίωση σε όλους τους συναδέλφους της ΕΑΑΣ στο Πολεμικό Μουσείο, που ακόμη με τη συνολική παρουσία τους και προσφορά τους τίμησαν την Πατρίδα.
Θα ήθελα λοιπόν, με υψηλή συναίσθηση χρέους να σας επισημάνω ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με ενεργό συμμετοχή ως ΕΑΑΣ για τη βελτίωση του μερίσματος και άλλων παροχών προς συναδέλφους και όχι με φιέστες.

Καπράλος Βασίλειος

ΥΓ.: Να σημειωθεί ότι όταν ζητούσατε την ψήφο των συναδέλφων για να εκλεγείτε δεν αναγραφόταν στο πρόγραμμά σας πουθενά η διάθεση χρηματικών ποσών για Ρωμαϊκές φιέστες, προκειμένου να ενισχύσετε τις δημόσιες σχέσεις σας.


Σχολιάστε εδώ