Βιάζεται ο Δώνης

Την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει ζητήσει από τον Ντέμη Νικολαΐδη ο Γιώργος Δώνης. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Δώνης επιθυμεί να κλείσει η ΑΕΚ κάθε τρύπα μέσα σε μία εβδομάδα, ώστε να μην εμπλακεί έπειτα σε μεταγραφικές κινήσεις που θα δημιουργούν πίεση και στη διοίκηση και στον ίδιο. Ειδικά από τη στιγμή που θα μπουν δυναμικά στο παζάρι και οι βασικοί μνηστήρες για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. «Πρέπει να βιαστούμε», ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Δώνης σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Νικολαΐδη.
Το πρωταρχικό μέλημα του Δώνη αφορά στην κάλυψη των κενών στη μεσαία γραμμή. Εκεί που παρουσιάζεται δυστοκία, διότι για τον Μπασινά μπήκε σφήνα η Μπέτις, ο Νάτσο Γκαρσία περιμένει να τα βρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον Λάμπρο Σκόρδα, αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πάγωσαν μετά το ξέσπασμα του θεσσαλονικιού παράγοντα για το θέμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ τα μαντάτα από τη Νέα Σμύρνη για τον Μάκο αναφέρουν ότι «ο Πανιώνιος δεν πουλάει τον παίκτη».
Στην «Ένωση» σκέφτονται να μπουν δυνατά και για τον Καρντόσο, ο οποίος επίσης αρέσει στον Δώνη. Θέλουν, δηλαδή, να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ασχολήθηκαν μόνο με το θέμα του προπονητή και πάγωσαν τα μεταγραφικά. Φοβούνται, όμως, μήπως χάσουν τη μάχη και τις εντυπώσεις.


Σχολιάστε εδώ