Ήρθαν τα ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΙΝΗ

Οι πληροφορίες από την Ιταλία και την Αγγλία αναφέρουν ότι η πρώτη προσφορά θα ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα μπορέσουν να αρνηθούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με δεδομένο το μικρό συμβόλαιο του νεαρού παίκτη.

Εκτός και αν προλάβουν οι «πράσινοι» να τα βρουν με τον Νίνη και υπογράψουν μαζί του νέο συμβόλαιο. Κάτι που φαίνεται απίθανο, διότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και, βεβαίως, ο μικρός μάζεψε πολλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα από την τακτική του Ζοζέ Πεσέιρο, με αρκετούς φίλους του να του κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι «με εντολή της διοίκησης σε αφήνει εκτός».

Με τον Νίνη, πάντως, σχεδιάζουν να συναντηθούν τόσο ο Νίκος Πατέρας όσο και ο Κώστας Αντωνίου. Ο τελευταίος, μάλιστα, σκεφτόταν να μεταβεί στην Καστοριά για να παρακολουθήσει τον μικρό στον αγώνα της Εθνικής νέων με αντίπαλο τη Ρωσία, αλλά οι αυξημένες υποχρεώσεις του τον κράτησαν στην Αθήνα.

Το θετικό στην περίπτωση του Νίνη είναι ότι ο «μικρός» σκέφτεται να μείνει έναν χρόνο για να πάρει… μυρωδιά Τσάμπιονς Λιγκ και να φύγει το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς βέβαια να υπογράψει ενδιάμεσα νέο συμβόλαιο.

Ο Αντωνίου θα ασχοληθεί και με την υπόθεση του Αντρέας Ίβανσιτς. Όπως, μάλιστα, αναφέρουν οι πληροφορίες, προγραμματίζει ταξίδι στην Αυστρία για να τα βρει με τη Σάλτσμπουργκ και να αποσπάσει την υπογραφή του 25χρονου μέσου για επέκταση της παρουσίας του στο «τριφύλλι», καθώς ανησυχούν ότι με την απόδοσή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο διεθνής παίκτης θα τραβήξει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, με συνέπεια την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ