Ψυχάρης: Καμία σχέση Γιάννας με ΔΟΛ!

Έβαλε τέρμα στις φήμες και στα σχετικά δημοσιεύματα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου είτε έχει πάρει ποσοστό στον ΔΟΛ είτε έχει συνεχείς συζητήσεις.
Δεν ξέρω ούτε έναν μέτοχο που να έχει μεταβιβάσει έστω και μια μετοχή στην κυρία Αγγελοπούλου. Δεν υπάρχει τίποτε καταγεγραμμένο.
Κατά σύμπτωση την ίδια μέρα το «Ποντίκι» δημοσίευσε την πληροφορία για γεύμα του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον Χρήστο Λαμπράκη.
Ο κ. Ψυχάρης ήταν επιθετικός και με ύφος οργισμένο, αφού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, απάντησε στα περί συμμετοχής των εφοπλιστών Ρέστη και Πατέρα στον ΔΟΛ.
– Επιβεβαίωσε κατ’ αρχάς τη μεγάλη αποκάλυψη του «Π» πως ο ΔΟΛ συζητάει με τον ισπανικό όμιλο Priza, ο οποίος ελέγχει την «El Pais», δηλώνοντας πως ήδη συνεργάζονται στο internet και στις πολιτιστικές προσφορές και διαψεύδοντας τα περί 16% που έχουν οι Ισπανοί στον ΔΟΛ. Σημείωσε πάντως πως υπάρχει επαφή και επικοινωνία και ίδια φιλοσοφία στην αντίληψη των δύο επικεφαλής των δύο οργανισμών και πως είναι πιθανή μια συμφωνία μακράς διαρκείας.
– Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή Ρέστη με την ιδιότητα του μακροπρόθεσμου επενδυτή, ο οποίος σήμερα κατέχει το 12% του οργανισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι η διοίκηση παραμένει η ίδια και δεν έχει καμία συμμετοχή ο Ρέστης στη διοίκηση του ΔΟΛ, ούτε καν σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου..
– Δήλωσε πως ο Νίκος Πατέρας δεν συμμετέχει στον ΔΟΛ, αν και εμφανίστηκε να δηλώνει το αντίθετο στο «Θέμα», ο οποίος παρεμπιπτόντως αποχώρησε από τις Εκδόσεις Λυμπέρη όπου κατείχε το 10%.
– Απευθυνόμενος προς το συγκρότημα Μπόμπολα, είπε πως υπάρχει συνεργασία, στον Τηλέτυπο, την Ίριδα, την Μέλλον Group και μπορεί αυτή να επεκταθεί, όχι όμως και στις εφημερίδες, όπως υπογράμμισε κατηγορηματικά. Το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σ. Ψυχάρης εμφανιζόταν υπέρ της συγχώνευσης με Πήγασο.
– Τέλος, προανήγγειλε μια μεγάλη συμφωνία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ στη συνέλευση αναφέρθηκε, κυρίως από τον οικονομικό διευθυντή, πως υπάρχουν κρυφές υπεραξίες στον ΔΟΛ, με πρώτη και καλύτερη αυτήν της συμμετοχής στον Τηλέτυπο.


Σχολιάστε εδώ