Η χάρη του «Αλάτσι» έφθασε στους «Times»!
Δημοσιογραφία και φαγητό: Ένα εστιατόριο σημείο αναφοράς για την Αθήνα: Το «Αλάτσι» του Σταύρου Θεοδωράκη φιλοξενήθηκε στις σελίδες των «New York Times» (4/5/2008) ως ένα από τα μέρη που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί μαζί με την Ακρόπολη. Η τακτική που ακολουθούν οι «New York Times» στα ταξιδιωτικά τους ρεπορτάζ είναι να προηγείται η επίσκεψη του δημοσιογράφου, να αξιολογεί το εστιατόριο και αμέσως μετά, αν όντως σκοπεύουν να προχωρήσουν σε δημοσίευμα, να γίνεται η φωτογράφηση.