Ετοιμάζουν «θερμή υποδοχή» σε Βουρλούμη και Βγενόπουλο

Το αίτημα γι’ αυτή τη συνεδρίαση, που είχε υποβληθεί εδώ και πολύ καιρό από το ΠΑΣΟΚ, περιλάμβανε και τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Μεταφορών Κ. Χατζηδάκη, αλλά η κυβέρνηση επέλεξε να κληθούν κατ’ αρχήν οι δύο μη πολιτικοί, ευελπιστώντας ότι η αντίδραση της αντιπολίτευσης θα εκτονωθεί με τους δύο μη πολιτικούς και περισσότερο με τον κ. Βγενόπουλο, που έχει ανοίξει βεντέτα με τα κόμματα μετά τις αγωγές που έκανε κατά των προέδρων του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και του Συνασπισμού Αλ. Τσίπρα.
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος για «σκληρή κόντρα», μιλώντας την περασμένη Πέμπτη στην Ολομέλεια, όπου επανέφερε το θέμα με το πόρισμα για τα ομόλογα του εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη, ο οποίος, όπως έχει αποκαλύψει το «Π» -και πάλι παρέλειψε να αναφέρει ο κ. Αλαβάνος…- ζητούσε να ασκηθεί δίωξη στον Α. Βγενόπουλο, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και σε πειθαρχική ποινή που είχε επιβληθεί στο εγχώριο αφεντικό της MIG κατά το παρελθόν από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, επειδή δεν είχε δηλώσει τις εξωδικηγορικές του δραστηριότητες.
Σε κάθε περίπτωση θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση και θα φανεί αν θα επαναληφθεί αυτό που είχε γίνει πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν είχε κληθεί σε Επιτροπή της Βουλής ο Σ. Κόκκαλης και οι βουλευτές που υποτίθεται ότι θα τον «στρίμωχναν» περιορίστηκαν να τον ακούσουν με ευλάβεια και τη μόνη απορία που εξέφρασαν ήταν στον διάδρομο και αφορούσε τις επικείμενες μεταγραφές ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό.
Ελπίζουμε να μη ρωτάνε αυτή τη φορά τον κ. Βγενόπουλο ποιον θα πάρει προπονητή στον Παναθηναϊκό ο φίλος του πλέον ο… Τζίγκερ.


Σχολιάστε εδώ