Αποστολικά και… άλλα

=Κάρολος Παπούλιας ξανά Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά το 2010. Ο Καραμανλής το αποφάσισε ξανά…
=Τα ανοιχτά πανεπιστήμια χρειάζονται και ανοιχτά μυαλά. Δυστυχώς τα παιδιά που αντιτίθενται κάνουν τα μεταπτυχιακά τους στα καλύτερα ιδιωτικά του κόσμου.
=Ο κυρ Νίκος, τέως του ΣΥΝ-ασπισμού, θέλει ΣΥΝ…εργασία με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του νυν Γιώργου θέλει ΣΥΝ… εργασία με το ΠΑΣΟΚ… ΣΥΝ… εργάζονται για να ΣΥΝ… εργαστούν, αλλά αυτοί δεν μπορούν ούτε μεταξύ τους.
=Τελείωσαν οι εσωκομματικές εκλογές στο
ΠΑΣΟΚ. Μετά φαντάζομαι κάτι θα βρουν οι
«πράσινοι» να περνάνε την ώρα τους.
=Υγιής καθημερινότητα στην παιδική ηλικία ήταν το θέμα ημερίδας που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα Αντώνης Τρίτσης. Η εκδήλωση ήταν άκρως επιτυχής, με τους διοργανωτές να δέχονται τα συγχαρητήρια του κόσμου. Συμμετείχαν ο Δημήτρης Πλατής, γενικός γραμματέας υπουργείου Παιδείας, ο καθηγητής Π. Τούτουζας, η κ. Ελισάβετ Γιακουμάκη, διδάκτωρ ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Srtathclyde της Σκωτίας, η Μαριάνα Τόλη, σκηνοθέτης-ηθοποιός, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας και η ψυχή της εκδήλωσης Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη. Μπράβο τους.
=Τη σκέψη του ΠΑΣΟΚ από τα γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ την έκλεψε ο Μίμης Ανδρουλάκης, για να αφήσει χωρίς δουλειά τον άσπονδο φίλο του Νίκο Κοτζιά… Άλλος λέει ότι είναι γυναικοδουλειά στη μέση. Θα δούμε τι θα αποφανθούν οι
«πράσινοι» Κλουζό.
=Αυτοί κλέβονται μεταξύ τους, κλέβουν ακόμα και τη σκέψη τους. Φαντάσου να γίνουν κυβέρνηση τι θα κάνουν. Φτου φτου, ούτε ψύλλος στον κόρφο μας…
=Εκεί εκεί στην Αμερική.
=Μαύρα ταμεία, πιο μαύρα και από τον νέγρο έρχονται οσονούπω.
=Πάμε Μίζενς…
=Βγενουσκόνι… μπορεί, Μπερλουσκόνι αποκλείεται.
=Αληθεύει ότι κάποιοι περιμένουν να καεί και η υπόλοιπη Πάρνηθα και μετά να αρχίσουν την
αναδάσωση; Σου λένε μπαλώματα θα κάνουμε, ας αναδασώσουμε όλο το βουνό μαζί, γιατί δεν θα κινδυνεύει πια από φωτιά.
=Υπάρχει κουρασμένη Αριστερά ή Αριστερά της κυρίας Ματσούκα. Ματσούκι που χρειάζεται ο Γιώργος και οι επιλογές του.
=Τι την ήθελες την αγροφυλακή, ρε, Βύρωνα. Για να μας παιδεύει ο θηλυκός αγρονόμος;
=Το Μπενιζελικό ρεύμα έχει μπόλικα αποθέματα και δεν ξεμένει τόσο εύκολα όσο νομίζουν κάποιοι στη Χ. Τρικούπη.
=Γιώργος Αποστολόπουλος ο νέος γραμματέας της Β3 του ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη ανατροπή στην
ίδια τη νομαρχιακή του Γιώργου.
=Οι ωραίοι έχουν χρέη, λέει ο υπουργός. Μόνο που δεν μοιάζει με ωραίος… Μοιραίος είναι.
=Αλήθεια, πού βρίσκουν τα χρήματα οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚοι να στέλνουν χιλιάδες μηνύματα στους ψηφοφόρους τους; Θα τους καλέσει ο κ. Ανωμερίτης για το πόθεν έσχες τους; Δεν καταλαβαίνουν τι κακό κάνουν στο ΠΑΣΟΚ αυτοί
οι περίεργοι τύποι; Ποιοι κορυφαίοι τούς πληρώνουν τα έξοδα για να έχουν δικές τους νομαρχιακές, πού βρίσκουν τα λεφτά και πώς τα δικαιολογούν; Γιώργο, πάρε τα όπλα και καθάρισε τη βρώμα πριν σε καθαρίσουν εκείνοι.
=Περίεργα παιχνίδια κάνει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με περίεργες ανακοινώσεις, χωρίς στοιχεία. Παραπληροφορείται ή το κάνει συνειδητά; Αρνιέμαι το συνειδητά και μένω στην παραπληροφόρηση.
=Γίνεται της κακομοίρας το κάγκελο και εμείς θεωρούμε ότι με την πρόκριση της Καλομοίρας λύσαμε το Κυπριακό. Η επίσκεψη Χριστόφια δεν έτυχε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από το κρατικό κανάλι.
=Έχει ηθική υποχρέωση ο γραμματέας του
ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης να ξεσκεπάσει το κίνημα των διπλοψηφισάντων και των μαϊμούδων που ψήφισαν όσες φορές ψήφισαν. Πρώτον, το οφείλει σε όλους εκείνους που ψήφισαν μία φορά και δεύτερον στο ΠΑΣΟΚ, που θέλει να ξεφύγει από τον εναγκαλισμό όλων εκείνων που κάνουν παιχνίδια για να ελέγχουν το κόμμα και ας μη γίνει ποτέ κυβέρνηση. Αν δεν το κάνει, αυτός θα είναι ο πιο αναλώσιμος γραμματέας του
ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι ο πιο ελπιδοφόρος. Ας το τολμήσει.
Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ