άνθη του κακού

Και τι πειράζει αν οι Τούρκοι θεωρούν τον Άη-Στράτη γκρίζα ζώνη. Να στείλουμε τον Μεϊμαράκη να τον βάψει μπεζ καφέ.

Τον είπαν διαπλεκόμενο και περίπου «απατεώνα» και τσαντίστηκαν στο ΠΑΣΟΚ γιατί τους έκανε αγωγή ο Βγενόπουλος. Τι περίμεναν δηλαδή να τους κάνει; Μπιτς πάρτι;

Απρόσμενα συμβιβαστική η θέση του ΚΚΕ να γίνουν δημόσιες όλες οι τηλεπικοινωνίες. Το σωστό είναι να καταργηθούν εντελώς και να επικοινωνούμε με περιστέρια!

Ανεξήγητη η βιασύνη του Πάγκαλου να κλείσει στη φυλακή όλη τη Ν. Δημοκρατία. Αργούν ακόμη οι… Απόκριες.

Δικαίως αγανακτεί ο Αλαβάνος όταν λένε ότι εκφράζει νοοτροπίες του ’50. Καλά καλά δεν πρόλαβε να χαρεί τη δεκαετία του ’20.

Για καλό το λένε ότι ο Αλογοσκούφης αντιγράφει πρακτικές του Γκ. Μπράουν; Ο οποίος, ως γνωστόν, πηγαίνει άκλαυτος πριν τον… κλάψουνε οι ρέγκες.

Στο εξής όποιος δωροδοκεί πολιτικό διαπράττει κακούργημα. Και ο πολιτικός που τα παίρνει τι; Ευχής έργον;

Κουράστηκε να… ρίχνει την κυβέρνηση Καραμανλή ο Ραγκούσης κι ανέλαβε η Λούκα να ορκίσει πρωθυπουργό τον Γιωργάκη. Γεννάει χαρές η απόγνωση.

Από συναδελφική αλληλεγγύη, εικάζω, ο Χρυσοχοΐδης ανησυχεί για τα αιολικά πάρκα. Αμφότεροι δουλεύουν με αέρα (… και δη κοπανιστό).

Προς τι αυτή η βεβαιότητα, κ. διευθυντά, ότι δεν πείθει τους πολίτες ο Γιωργάκης; Γιατί αποκλείεται το απλούστερο: Απλώς να μην τον παίρνουν σοβαρά.

Επαίνους αντί… ύβρεων περίμενε ο Αλογοσκούφης για την πώληση του ΟΤΕ. Λίστα δώρων έχει ανοίξει στο «Κόστα Μπόντα»;

Συγγνώμη, αλλά όταν βλέπετε τον Φώλια σάς δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι θα πατάξει την κερδοσκοπία; Για καμιά μακαρονάδα στο «Λα Παστερία» κι αυτό πολύ είναι.

Η επόμενη λαϊκή επανάσταση στην Ελλάδα θα είναι, λένε, για το φαγητό. Διευκρινίστε παρακαλώ: Ελληνική ή διεθνής κουζίνα;

Αυτήν την Ελλάδα της… αυτοπεποίθησης πώς την εννοεί ο Γιωργάκης; Με στολή ναυάρχου σε μπαρ-ρέστοραν ή με ένδυμα περιπάτου (… στα Γαυγάμηλα)!

Απορία: Αυτές οι διώξεις για το ντόπινγκ είναι γιατί έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών ή γιατί τους… έπιασαν;

Με τον σκοπιανό Πρόεδρο αντάλλαξε χειραψία ο Καραμανλής, αλλά παραδόξως ο Καρατζαφέρης δεν τον κατήγγειλε για εσχάτη προδοσία κι ο Αλαβάνος δεν ζήτησε δημοψήφισμα για τη… Μάχη της Αλαμάνας!

Ναι, είναι πολλές οι πιθανότητες να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας ο Ν. Κωνσταντόπουλος. Κατά τι λιγότερες ωστόσο από το να… τετραγωνίσει τον κύκλο ο Γιακουμάτος.

Συγκινητική η ανησυχία του Παπαδημούλη για το μέλλον της Αριστεράς παγκοσμίως.
Κι ούτε μια τόση δα αγωνία για τη «Γιουροβίζιον».

Έχω μπερδευτεί: Τον Κούλογλου σταμάτησαν από την κρατική τηλεόραση ή την Όπρα Γουίνφρι; (Που πήγε σε μοναστήρι, όταν έμαθε ότι τη μιμείται η Τατιάνα).

Χαρά στο ΠΑΣΟΚ γιατί ο Γιωργάκης σταμάτησε να κάνει στροφή αριστερά, και πλέον βαδίζει στο κέντρο. Κατευθείαν στο ντουβάρι.

Αμερικανοί επιστήμονες θα προσπαθήσουν να αναστήσουν τους δεινόσαυρους. Και γιατί δεν ρωτάνε τον Μητσοτάκη, που έχει βρει προ πολλού το «νόου-χάου»;

Ευτυχώς που αλβανοί και ρουμάνοι μαφιόζοι στην Αθήνα αποφάσισαν να αλληλοεξοντωθούν. Γιατί αν περιμένανε από την Ελληνική Αστυνομία.

Φυσικά και συμφωνούμε με τον Βγενόπουλο για τις αγωγές. Χρειαζόμαστε λεφτά στον ΠΑΟ για τις μεταγραφές.

Κι αν δείτε σε κάποια παραλία χελώνα με ροζ κορδέλα στα μαλλιά θα είναι η Καρέτα-Καρέτα που βάφτισε ο Σπηλιωτόπουλος… Λίτσα Διαμάντη!


Σχολιάστε εδώ