Ψάχνει τις διασυνδέσεις η Καλαμαριά

«Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ», είχε πει ο Τάκης Κανελλόπουλος μετά από μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, ενώ ο Ριβάλντο είχε μιλήσει για «κοινούς υπαλλήλους ΕΠΟ και Ολυμπιακού».
Όλα αυτά θα συμπεριληφθούν στην υπερασπιστική γραμμή τού Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά την εκδίκαση της υπόθεσης Βάλνερ στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, το CAS. Εκεί ο Απόλλωνας, που δεν κάνει βήμα πίσω σε αυτήν την υπόθεση, θα προσπαθήσει ενώπιον των τριών δικαστών να αποδείξει τις σχέσεις και τις διασυνδέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ, χρησιμοποιώντας το αυτό ως τη βασική υπερασπιστική του γραμμή στη Λοζάνη, στην υπόθεση η οποία θα εκδικαστεί τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου και η οποία, σύμφωνα με παράγοντα της δίκης, δεν θα πρέπει να θεωρείται χαμένη υπόθεση. «Μην θεωρείται τελειωμένη την υπόθεση», μας έλεγε ο παράγων αυτός της δίκης, ο οποίος συνέχιζε: «Υπάρχει ακόμη αρκετό αποδεικτικό υλικό, το οποίο θα παρουσιάσουμε στο δικαστήριο».
«Τελειωμένη
υπόθεση…»
Έγκυροι νομικοί κύκλοι, πάντως, στους οποίους απευθυνθήκαμε για την υπόθεση αυτή, τη θεωρούν τελειωμένη και εκτιμούν πως σε ποσοστό 99% δεν πρόκειται νʼ αλλάξει τίποτα. Οι ίδιοι νομικοί κύκλοι αναφέρουν πως η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα αποτελεί πρόκριμα και για την απόφασή του επί της κύριας προσφυγής του Απόλλωνα στο CAS κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η συμμετοχή του Ρομάν Βάλνερ στον αγώνα Καλαμαριάς – Ολυμπιακού ήταν αντικανονική και άρα ο Απόλλωνας έχασε στα χαρτιά με 3-0 το ματς που είχε κερδίσει στο γήπεδο και του αφαιρέθηκαν και τέσσερις βαθμοί, οι τρεις της νίκης και ο ένας που προβλέπεται από τον κανονισμό, ενώ ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός πήρε τρεις επιπλέον βαθμούς.
Το ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί και ο Απόλλωνας έχει υποβιβαστεί είναι ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που θα παίξει ρόλο στην απόφαση αυτή, την οποία, όμως, οι άνθρωποι της Καλαμαριάς αναφέρουν πως θα την κυνηγήσουν έως τέλους και μάλιστα, όπως αναφέρουν, έχουν πλούσιο υλικό, το οποίο θεωρούν ότι μπορούν να αλλάξει την κατάσταση. Η προθεσμία για την υποβολή των παράβολων από τις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και τόσο ο Απόλλωνας όσο και ο Ολυμπιακός δήλωσαν ότι θα παραστούν στη διαδικασία.


Σχολιάστε εδώ