Τριβές στον ΠΑΟΚ

Η φτώχια φέρνει γκρίνια και στον ΠΑΟΚ το βιώνουν με τον πλέον έντονο τρόπο. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει αντιληφθεί ότι οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα αυξήσουν το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και συνεπώς είναι υποχρεωμένος και ο ίδιος να πράξει κάτι ανάλογο. Οι ανάγκες του «δικέφαλου», άλλωστε, φάνηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου, αλλά και με τις αποδεσμεύσεις που ακολούθησαν. Το ρόστερ άδειασε και ο Ζήσης Βρύζας με τον Φερνάντο Σάντος αναζητούν τους αντικαταστάτες όσων έφυγαν.

Στην Τούμπα αποφάσισαν να αυξήσουν τον προϋπολογισμό τουλάχιστον κατά 3 εκατ. ευρώ, αλλά επειδή υπάρχουν εκκρεμότητες για την εμφάνιση ενός εκ των επενδυτών, τα χρήματα πρέπει να βρεθούν από άλλες πηγές. Ουσιαστικά, δηλαδή, μόνο από τον κόσμο και τα εισιτήρια διαρκείας. Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που υπάρξει ανταπόκριση ανάλογη της προηγούμενης σεζόν, θα λείψουν αρκετά ευρώ για την πραγματοποίηση των μεταγραφών. Γιʼ αυτό και έγιναν εισηγήσεις να αυξηθεί η τιμή των διαρκείας, αλλά οι έντονες διαφωνίες οδήγησαν στη μέση οδό με διατήρηση του ίδιου ποσού για όποιον σπεύδει νωρίς να ανανεώσει την κάρτα του και συνεπώς να μπει έγκαιρα ρευστό στο ταμείο της ΠΑΕ.
Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, η ψυχολογία των ανθρώπων που διοικούν τον ΠΑΟΚ μόνο καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί και ενδέχεται σύντομα να υπάρξουν ανακατατάξεις στο ΔΣ της ΠΑΕ, ως απόδειξη των διαφωνιών που εκφράζονται σε αρκετά ζητήματα.


Σχολιάστε εδώ