Πήγε στον Ζορμπά!

Την ώρα που έκλεινα τη στήλη πληροφορήθηκα ότι ο πόλεμος σχετικά με το σκάνδαλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης περνά και σε μια νέα φάση.
Αναφέρομαι στην πρωτοβουλία της Χρύσας Αράπογλου, που και με τις δύο ιδιότητές της (βουλευτής και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης) επισκέφθηκε τον επικεφαλής της επιτροπής καταπολέμησης του βρώμικου χρήματος (Γιώργο Ζορμπά) και να του παραδώσει έναν φάκελο με στοιχεία για τα διάφορα περίεργα που αποκαλύφτηκαν στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Δεν κατάφερα να πληροφορηθώ τα στοιχεία που εμπεριέχονται στον εν λόγω φάκελο, το αν δηλαδή αυτά αφορούν στην υπόθεση των 30 εκατομμυρίων ή σε παλιότερες ιστορίες σχετικές με τον γ.γ. του δήμου Μιχάλη Λεμούσια ή την διαχείριση της παγίας, που είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα και τις δικαστικές αρχές.
Ό,τι και να ‘ναι, το μόνο βέβαιο είναι πως η διαλεύκανση των επιλήψιμων υποθέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης θα τραβήξει σε μάκρος και πως ενώ πλησιάζουν οι ημερομηνίες για την εκδίκαση των αγωγών Παπαγεωργόπουλου κατά Αράπογλου και Μπουτάρη το κλίμα θα ανεβεί κι άλλο.


Σχολιάστε εδώ