Ινκόγκνιτο στην Κεφαλονιά ο Αλμούνια!

Υπήρχε ακόμη στο τραπέζι κι ένα τέταρτο άτομο, ο Γεράσιμος Θωμάς, που ήταν η… αιτία για να περάσει ένα θαυμάσιο τριήμερο στο όμορφο νησί του Ιονίου ο πανίσχυρος ουσιαστικά υπουργός Οικονομικών της ΕΕ. Ο κ. Θωμάς είναι διευθυντής του γραφείου του κ. Αλμούνια και κατάγεται από το χωριό Αντυπάτα, όπου εδώ και κάποιους μήνες φτιάχνει το σπίτι του. Ο Επίτροπος έμεινε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Emelisse», που βρίσκεται στο Φισκάρδο, έφαγε δε και στην πασίγνωστη Τασία.
Στη συζήτηση που είχε με τους δύο δημάρχους ο κ. Αλμούνια δήλωσε ότι τον εντυπωσίασε η Κεφαλονιά με τις εναλλαγές του τοπίου, τη διαφορετική μορφολογία της και τις όμορφες παραλίες και είπε ότι θα έρθει και το καλοκαίρι. Βρήκε ότι το νησί είναι σε καλό επίπεδο. Κάπου η κουβέντα πήγε και στα οικονομικά και σε σχέση με τις αποκλίσεις της ελληνικής οικονομίας δήλωσε ότι υπάρχουν και άλλες χώρες με μεγαλύτερες αποκλίσεις.
Στην ερώτηση αν είναι απαισιόδοξος για την οικονομία μας… κάρφωσε τον «τσάρο», λέγοντας, γελώντας, ότι περισσότερο απαισιόδοξος είναι ο Αλογοσκούφης!


Σχολιάστε εδώ