άνθη του κακού

Κι αφού ξεκαθαρίσαμε αν έγινε ή όχι αποστασία το ’65, καιρός να ψάξουμε αν υπήρξε όντως η Επανάσταση το 1821;

Η… κατά βάση ήταν που ο Παπαφλέσσας έκανε ρέιβ-πάρτι με «σαπόρτ γκρουπ» τα «Τρία Πουλάκια» (…κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι που ήταν ράπερ!)

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι υποχωρεί στους εκβιασμούς των ιδιοκτητών βυτιοφόρων, ενώ η Αριστερά την καταγγέλλει γιατί δεν ικανοποιεί τα αιτήματά τους.

Αλλά, εδώ γράφει… ιστορία ο Καρχιμάκης, γιατί να μην την ξαναγράφει ο Μητσοτάκης.

Αν δεν ψηφισθεί η συμφωνία για την πώληση του ΟΤΕ θα πέσει, λένε, η κυβέρνηση. Αν ψηφισθεί θα πέσει πολύ γέλιο!

Σκέψου πόσο απελπισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων ώστε πήγαν να τους λύσει τα αιτήματα η Σοφ. Καλαντζάκου. Καλύτερα να είχαν πάει στην Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ο ελληνικός λαός νιώθει ανασφάλεια, δηλώνει ο Γιωργάκης. Ας ελπίσουμε να μην το πληροφορήθηκε ο λαός και αγχωθεί.

Μυστική συμφωνία Γιωργάκη – Βενιζέλου; Για ποιο πράγμα; Ποιος θα χάσει τις μεθεπόμενες εκλογές; Γιατί τις επόμενες ξέρουμε ποιος θα τις χάσει.

Βαθύτατα συγκινημένος δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετά τη συνάντησή του με τον αμερικανό πρέσβη. Σκέψου δηλαδή και να έβλεπε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ας μην το παίρνει επάνω του ο πρέσβης! Τα ίδια είχε πει ο Βαρθολομαίος, όταν συνάντησε την Καλομοίρα και παλιότερα την Άννα Βίσση.

Ειδικώς αυτήν την εβδομάδα ο Ψωμιάδης ανέβηκε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Όλο τον άλλο χρόνο είναι για τον… γάιδαρο καβάλα!

Για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας κατήγγειλε τους βιομηχάνους ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και πάει για… Νόμπελ ευρεσιτεχνίας.

Ανησυχεί ο Ανδρουλάκης μήπως στο ΠΑΣΟΚ γίνει ανανέωση τύπου… Καλομοίρας! Προτιμά να είναι Λάκη Γαβαλά; (Να κανελλώνουν όλοι μαζί το ρυζόγαλο μέχρι να γίνει κρέπα).

Το 52,9% σύμφωνα με δημοσκόπηση θέλει ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Τι έγινε; Έφτιαξε φαν-κλαμπ ο Κυριάκος, μη με ξυπνάτε, Μητσοτάκης.

Ελπίζει να επιστρέψει στην κυβέρνηση κι ο Γιακουμάτος. Είδε ότι δεν έχει μέλλον στο λαϊκό τραγούδι κι αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ!

Αφού λέει ο Μητσοτάκης ότι δεν έκανε αποστασία, αναλογικά να πει κι ο Νέρωνας ότι δεν έκαψε τη Ρώμη. Ο Κόκαλης ότι δεν συμπαθεί τη διαιτησία.

Αυτά είναι τα δεινά της Δημοκρατίας Στ. Κούλουγλου. Βγαίνει ξαφνικά η Φ. Πιπιλή σε στηρίζει δημοσίως και σε… εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο επισκέφθηκε η Δαμανάκη, αλλά παραδόξως δεν την κράτησαν. Ως… ιστορικό δείγμα της τρέχα-γύρευε Αριστεράς, που χάθηκε στον δρόμο για το «Χόντος Σέντερ».

Από μεν την αντιπολίτευση καταγγέλλουν τον πρόεδρο της ΕΡΤ γιατί «έκοψε» την εκπομπή του Κούλουγλου και από τη Ν. Δημοκρατία γιατί άργησε να την «κόψει».

Μόλις 45 ημέρες θα υπηρετήσει στον στρατό ο Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ. Άρα προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να απελευθερώσει τη Μικρά Ασία.

Το 23% των γάμων στην Ελλάδα καταλήγει σε διαζύγιο. Και το άλλο 77% πού; Στον φόνο;


Σχολιάστε εδώ