ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΕΣΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ FLASH!

Θυμίζουμε ότι ο Flash ήταν ξανά στις επιδιώξεις του Ψυχάρη, πλην όμως οι διαπραγματεύσεις δεν ευδοκίμησαν. Τώρα οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει νέα προσέγγιση, με άγνωστες όμως τις διαθέσεις και των δύο πλευρών.

Και τον Sportime…

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Βίκτωρα Ρέστη για τον Sportime FM. Σύμφωνα με την ομάδα των προσώπων που στηρίζουν τις δραστηριότητές του στα ΜΜΕ, υπάρχουν συζητήσεις σε καλό κλίμα για την αγορά του σταθμού, αντί τιμήματος που θα πλησιάζει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά της ιδιοκτησίας του Sportime υπάρχει πρόταση για την εξαγορά όλου του συγκροτήματος αντί ποσού 8 εκατ. ευρώ. Η πλευρά Ρέστη φαίνεται πρόθυμη να αγοράσει τον σταθμό και να τον διατηρήσει ως αθλητικό, εφόσον διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο συνολικής επένδυσης στον αθλητικό Τύπο, αγοράζοντας και τον τίτλο της «Sportime». Εκτός των ελληνικών συνόρων, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Β. Ρέστης ενδιαφέρεται για την απόκτηση αδειούχου αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και ραδιοφωνικών σταθμών στη γειτονική χώρα, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση ενός ψηφιακού τηλεοπτικού σταθμού στη Ρουμανία.

Συνάντηση με Κοντομηνά;

Στο μεταξύ νέα συνάντηση εντός των επομένων 10 ημερών υποστηρίζει η πλευρά Ρέστη πως είναι προγραμματισμένη μεταξύ του εφοπλιστή και του Δ. Κοντομηνά. Ο ιδιοκτήτης του Alpha έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πουλάει την πλειοψηφία των μετοχών του καναλιού, ενώ η πλευρά Ρέστη υποστηρίζει πως προς συζήτηση είναι πλέον η κεντρική πρόταση για την αγορά του καναλιού. Ενδιαφέρον υπάρχει και για το Nine, όπου είναι σε εξέλιξη η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 22 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε τη δήλωση του Δημήτρη Κοντομηνά στο «ΠΑΡΟΝ» ότι «δεν πουλάω, απλώς συζητάω», η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξακολουθεί να ισχύει.


Σχολιάστε εδώ