στα Ενδoτερα των ομάδων

=Ομολογώ ότι δεν βρέθηκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», διότι προτίμησα να περάσω αλλού το βράδυ της Κυριακής από το να περιμένω στη σειρά για να πάρω μια… ένσταση ως ανάμνηση του 11ου τίτλου τα τελευταία 12 χρόνια. Οπότε είδα τα πλάνα τη Δευτέρα στην τηλεόραση.
=Μεταξύ άλλων είδα και εικόνα από τη σουίτα του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βασίλη Γκαγκάτση στο πλευρό του. Λες και ήθελαν να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα σχόλια που γίνονται από τους ανταγωνιστές τους.
=Ο Σωκράτης Κόκκαλης, βέβαια, είχε δείξει τις προθέσεις του και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν τη φιέστα. Με τις τοποθετήσεις του έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι στηρίζει τον Βασίλη Γκαγκάτση στην προεδρική καρέκλα.
=Επικοινωνιακά, πάντως, οι συγκεκριμένες ενέργειες κρίνονται λανθασμένες. Ειδικά από τη στιγμή που ετοιμάζεται να εισέλθει στον Παναθηναϊκό ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με ορκισμένους εχθρούς του προέδρου της ΕΠΟ.
=Είναι ενδεικτικό ότι ο Βγενόπουλος πέρασε το Πάσχα στο Ντουμπάι παρέα και με έναν από τους πλέον φανατικούς αντιπάλους του Γκαγκάτση. Μία από τις κουβέντες που έκαναν αφορούσε και στην αλλαγή διοικητικού καθεστώτος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να δουν οι «πράσινοι» χαρά στις ελληνικές διοργανώσεις.
=Είναι λοιπόν σαφές ότι αναμένεται να περάσουμε ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι, διότι ο επιχειρηματίας θέλει να επιτύχει άμεσα ως παράγοντας του Παναθηναϊκού. Κι έχει πάρει ζεστά το θέμα των αλλαγών στην ΕΠΟ.
=Γιʼ αυτό επαναλαμβάνω ότι ήταν λανθασμένη η κοινή παρουσία του Κόκκαλη και του Γκαγκάτση. Εδώ ισχύει η λαϊκή ρήση που σας ανέφερα προηγουμένως.
=Η εικόνα από την προεδρική σουίτα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συζητήθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης – Ανδρέας Βγενόπουλος. Για ελάχιστα λεπτά, αλλά το γεγονός αποδεικνύει την επιθυμία όσων ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό να πάνε σε μετωπική σύγκρουση.
=Μιας και αναφέρθηκα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, να βγάλω το καπέλο στον διπλανό. Έγραψε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Κόκκαλης είναι εκνευρισμένος με τον Ίλια Ίβιτς και πριν αποσυρθεί η εφημερίδα από το πρακτορείο διανομής, ο Σέρβος είδε την πόρτα εξόδου από την πλατεία Αλεξάνδρας.
=Προσπάθησα να κάνω ρεπορτάζ για τις ακριβείς αιτίες του διαζυγίου, αλλά ο περιορισμένος χρόνος με δυσκόλεψε αφάνταστα. Οπότε επιφυλάσσομαι για την επόμενη εβδομάδα.
=Οι κακές γλώσσες, πάντως, πρόλαβαν και έσταξαν ήδη το φαρμάκι τους. Απέδωσαν την απομάκρυνση του Ίβιτς στην οργή του Κόκκαλη επειδή του έκλεψε τη δόξα για την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
=Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θέλει μόνο για τον εαυτό του τα εύσημα και όποιος διεκδίκησε μερίδιο από τις επιτυχίες, την επόμενη ώρα βρέθηκε εκτός ομάδας. Αλλά επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για όσα διαδίδουν οι κακές γλώσσες και φυσικά οι κολλητοί του Ίβιτς, ο οποίος την πάτησε την πρώτη φορά από τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ και τη δεύτερη από τον Κόκκαλη.
=Το δήλωσε και επίσημα ο Γιώργος Τσιάρας ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα με υψηλότερους στόχους. Το ωραίο με τον Θεσσαλό είναι ότι βρίσκεται και στη λίστα του Βαγγέλη Αγγέλου, εφόσον ο τελευταίος παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ.
=Από το περιβάλλον του Τσιάρα, ωστόσο, δίνονται στην «Ένωση» πιθανότητες που θυμίζουν θερμοκρασία… Σιβηρίας. Τόσα πέρασε, άλλωστε, το παλικάρι κατά το πέρασμά του από τον «δικέφαλο». Πώς να πάρει για δεύτερη φορά το ρίσκο; Δεν γίνονται αυτά…
=Μπορεί οι άνθρωποι του Ηρακλή να αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα εξόδου στον Άαρον Νίγκεθ, όμως ο νεαρός Ισπανός πρόλαβε και απέκτησε πολλούς θαυμαστές κατά την παρουσία του στον «γηραιό». Έτσι, ίσως παρατείνει την καριέρα του στην Ελλάδα.
=Ο Μανουέλ Φερέρ, άλλωστε, θέλει να τον κρατήσει στη χώρα μας, καθώς εκτιμά ότι μέσα από τέτοιους παίκτες αυξάνονται και τα δικά του έσοδα. Για τον Ισπανό οι ποδοσφαιριστές αποτελούν επένδυση για να αποκτήσει κάποια στιγμή το μάνατζμεντ μιας ομάδας, καθώς θεωρεί ότι από ʼκει και πέρα θα φέρει στην Ελλάδα και ξένες εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν.
=Τις διοικητικές εξελίξεις στον Κολοσσό περιμένει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για να αρχίσει τις συζητήσεις αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα της Ρόδου. Ο «τίγρης» είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του στο νησί και σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει στην ομάδα.
=Μοναδική περίπτωση να αποχωρήσει θα ʼχει να κάνει με πρόταση από κάποια μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Αθήνα οι δουλειές μοιάζουν κλεισμένες. Στο μυαλό του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αλλά οι πιθανότητες να δουλέψει στον «δικέφαλο» μοιάζουν από λιγοστές έως απίθανες.
=Οπότε ο Αλεξανδρής προσανατολίζεται να παραμείνει στον πάγκο του Κολοσσού. Και οι παράγοντες της ομάδας, άλλωστε, εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του.
=Ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί τον εκλεκτό του Φανούρη Βατσινά για τον πάγκο του ΟΦΗ, αλλά υπάρχουν στη λίστα και άλλα ονόματα. Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας σκέφτεται ακόμα και τον Μάκη Κατσαβάκη, αλλά και τον Νίκο Αναστόπουλο.
=Ο «μουστάκιας» είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Βατσινά και πριν από την πρόσληψη του Παράσχου. Τότε, μάλιστα, έδειχνε ζεστός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στον ΟΦΗ, αλλά εξέφραζε την απαισιοδοξία του.
=Η περίπτωση του Αναστόπουλου αποτελεί και επικοινωνιακό τρικ. Με ενδεχόμενη πρόσληψή του ο Βατσινάς θα δείξει ότι έκοψε κάθε δεσμό με τον Παναθηναϊκό.
=Κι άλλη ελληνική ομάδα, πέρα από τον Άρη, ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Κίκι Κλαρκ. Ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω τα πήγε περίφημα με τη φανέλα της Σκαβολίνι και το γεγονός ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο τον κάνει περιζήτητο.
=Ο Κλαρκ δείχνει να προτιμά την παραμονή του στο Πέζαρο, αλλά τόσο στον Πανιώνιο όσο και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον πείσουν. Στην περίπτωση, ωστόσο, που ο Κλαρκ θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο ατζέντης του υποσχέθηκε στους ανθρώπους του Άρη να έχουν τον τελευταίο λόγο.
=Για αθέτηση της υπόσχεσης που είχε δώσει ο Χρήστος Πανόπουλος στον Νίκο Κεχαγιά να παραμείνει στον πάγκο της Ξάνθης μιλούν κάποιοι στα αποδυτήρια της ομάδας. Η ίδια πληροφορία κυκλοφορεί και στα στέκια των φιλάθλων στην πόλη της Θράκης. Έτσι εξηγείται η απόφαση του Κεχαγιά να αποχωρήσει από την Ξάνθη.


Σχολιάστε εδώ