Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η προσωπικότητα αυτή βρέθηκε, αλλά μάλλον δύσκολα θα πεισθεί να βγει μπροστά στο εγχείρημα αυτό, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι.

Το «ΠΑΡΟΝ» αποκαλύπτει σήμερα πως η προσωπικότητα αυτή είναι ο Γιώργος Κούδας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου προσεγγίστηκε προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του και για το αν θα ήταν διατεθειμένος να ηγηθεί ενός σχήματος που θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση.

Πέραν του ότι ο Γιώργος Κούδας είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είναι κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, δεν προέρχεται καν από τον χώρο αυτό, αλλά μπορεί να γίνει μια διακομματική προσωπικότητα με ισχυρά ερείσματα στον χώρο της Αριστεράς απʼ όπου προέρχεται και η οποία μπορεί να συσπειρώσει γύρω της το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Ενήμερα για το θέμα φαίνεται να είναι και κυβερνητικά στελέχη, αλλά και ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος φέρεται, μάλιστα, να έχει συναντηθεί και να έχει συζητήσει με τον Γιώργο Κούδα το όλο θέμα. Άπαντες βεβαίως στον κυβερνητικό χώρο εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους και κατέθεσαν τη σύμφωνη γνώμη τους σʼ αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Γιώργος Κούδας έχει επιφυλαχθεί να απαντήσει, αλλά άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά αναφέρουν πως δύσκολα θα δεχθεί μια τέτοια πρόταση. Οι ίδιοι άνθρωποι τονίζουν πως δεν είναι στον χαρακτήρα του να αναλάβει μια τέτοια θέση και γιʼ αυτόν τον λόγο είναι εξαιρετικά διστακτικός, αλλά έχει ζητήσει από τους ανθρώπους που του πρότειναν την προεδρία της ΕΠΟ χρόνο για να το σκεφτεί και να απαντήσει.

Ενδεχόμενη θετική απάντηση του Μεγαλέξανδρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, βεβαίως, αλλάζει αυτόματα τα δεδομένα για τις εκλογές της ομοσπονδίας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Προς το παρόν πάντως, ο ίδιος είπε ως πρέπει να συσπειρωθούν όλοι γύρω από την εθνική ομάδα για να πάει αυτή καλά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλλον μετά το Euro θα υπάρξουν οι οποιεσδήποτε εξελίξεις.


Σχολιάστε εδώ