Θα τον στηρίξει με πράξεις!

Το χάσμα ανάμεσα στους φίλους της Ξάνθης και τον Γιάννη Μαντζουράκη αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Χρήστου Πανόπουλου. Το αφεντικό της ακριτικής ΠΑΕ γνωρίζει ότι, ειδικά μετά την αποχώρηση του ιδιαίτερα αγαπητού στον κόσμο Νίκου Κεχαγιά, ο Μαντζουράκης μένει χωρίς στήριγμα, δίχως μία ασπίδα ικανή να αποκρούει τα βέλη της τοπικής κοινωνίας. Έτσι, ο Πανόπουλος αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, ώστε να ενισχύσει την Ξάνθη και να δώσει στον έμπειρο προπονητή τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Στόχο που θεωρεί εφικτό ο Πανόπουλος, ειδικά στην περίπτωση που φύγει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον Άρη.
Οι πληροφορίες από την Ξάνθη αναφέρουν ότι ο έμπειρος παράγοντας αποφάσισε να αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή κράχτη, επιπέδου ανάλογου με του Τόμας Ρατζίνσκι, με επιθυμία να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ώστε να την καταστήσει ιδιαίτερα δημιουργική.
«Θα στηρίξω με έργα τον Μαντζουράκη για να δικαιώσω όσα έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ο καλύτερος έλληνας προπονητής», είπε πρόσφατα ο Πανόπουλος σε συνεργάτη του και προϊδέασε για τις κινήσεις της Ξάνθης στο μεταγραφικό παζάρι. Γίνεται αντιληπτό ότι ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης έχει βρει και τον υπεύθυνο εάν η επόμενη σεζόν κυλήσει όπως οι δύο προηγούμενες.


Σχολιάστε εδώ