Έχουν βγει τα μαχαίρια στην ΕΡΤ!

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους, κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος της ψηφιακής τηλεόρασης της ΕΡΤ, η απουσία από το πάνελ του γενικού διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ και η αντικατάστασή του από υφιστάμενό του!
Επαληθεύονται έτσι οι φήμες για τις κακές σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, ο οποίος του χρεώνει μεταξύ άλλων και τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στον τομέα της επέκτασης του ψηφιακού
δικτύου της ΕΡΤ.
RΣτον όμιλο του Πήγασου ο ραδιοφωνικός σταθμός Gold. Λίαν συντόμως θα μετονομαστεί σε Goal, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει τους αγώνες του Euro. Ο σταθμός εγκαθίσταται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου του Πήγασου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να στηθούν τα στούντιο.
RΕνδιαφέρον για δύο ακόμη σταθμούς έχει δείξει κατά καιρούς το RTL. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν συζητήσεις στο παρελθόν με Mega και ΑΝΤ1.
RΕντός του μήνα αναμένουν στον ΔΟΛ τους Ισπανούς της «El Pais», για τον νέο κύκλο συζητήσεων. Η σκέψη που υπάρχει στον οργανισμό είναι πως θα ήταν ιδανικός συνδυασμός μια συμμαχία με Ρέστη και «El Pais».
RΑν υπάρξει οριστική συμφωνία για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, αναπόφευκτα η πράσινη ΠΑΕ ενισχύεται και στα Media. Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη κινείται με το Star, αλλά και με εφημερίδας όπως η «Espresso» και η «Ισοτιμία», ενώ στον κύκλο συμφερόντων του είναι και το
«Derby». Ο Γ. Αλαφούζος με τον ΣΚΑΪ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση και την πρόσβαση στην «Καθημερινή». Ακόμη ο Νίκος Πατέρας έχει μετοχές στις Εκδόσεις Λυμπέρη, η Marfin (Βγενόπουλος) έχει συμμετοχή στο Alter, ενώ οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, αν μπουν στο σχήμα, ελέγχουν την «Πράσινη». Το ερώτημα για το μέλλον είναι ποιο θα είναι το βασικό ΜΜΕ έκφρασης του Παναθηναϊκού.
RΑπολύσεις στον ΑΝΤΕΝΝΑ. Συνολικά, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.socialforum. gr, απολύθηκαν 10 δημοσιογράφοι από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, 1 τεχνικός από το ραδιόφωνο, 4 τεχνικοί από την τηλεόραση και 2 διοικητικοί. Για την περασμένη Παρασκευή η ΕΤΕΡ είχε προκηρύξει απεργία, μετά και την απόλυση ενός ηχολήπτη, αλλά ανεστάλη.


Σχολιάστε εδώ