Το μετέωρο βήμα του «Λύμπε»

Η παραμονή του «Λύμπε» στο ρόστερ του «δικέφαλου» για την επόμενη σεζόν θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Ακόμα και η φυγή του Ριβάλντο θεωρείται δύσκολο να αλλάξει την προδιάθεση των παραγόντων, που θέλουν να κρατήσουν τον Λυμπερόπουλο, αλλά με αισθητή μείωση αποδοχών. Προοπτική που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθεί ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος λύγισε φέτος από το άγχος του πρωταθλητισμού.
Λόγο στην υπόθεση, ασφαλώς, θα ʼχει και ο Γιώργος Δώνης.
Ο τελευταίος εκτιμά τον Λυμπερόπουλο και μπορεί να τον αξιοποιήσει, αλλά όπως αναφέρουν οι πρώτες φήμες «δεν θα ʼναι βασική επιλογή».
Ο Δώνης αρέσκεται σε σχήμα 4-3-3 με τρεις γρήγορους παίκτες που αλλάζουν διαρκώς θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα του Λυμπερόπουλου, πάντως, σχετίζεται με την προσπάθεια απόκτησης του Άγγελου Μπασινά. Για τον τελευταίο η παραμονή του άλλοτε συμπαίκτη του θα διευκολύνει αφάνταστα την προσαρμογή του στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Υπέρ της παραμονής του Λυμπερόπουλου έχει ταχθεί σε ανύποπτο χρόνο και ο Κώστας Κατσουράνης, ένας από τους πιο στενούς φίλους του Ντέμη Νικολαΐδη. Το τοπίο για τον Μεσσήνιο, ωστόσο, θα ξεδιαλύνει με τη λήξη των πλέι οφ και ανάλογα με τη διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει την προσεχή περίοδο η ΑΕΚ.
Στο μεταγραφικό παζάρι οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται πρώτα για την παραμονή του Μοχάμεντ Καλόν και του Εντίνιο και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τους υποψήφιους να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Ο Αραμπατζής που αρέσει στον Δώνη και οι Βενετίδης, Κλέιτον, αναφέρονται συχνά πυκνά στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλά ακόμα και για τον Έκι Γκονζάλες ενδέχεται να ενδιαφερθούν οι «κιτρινόμαυροι», εάν ο Αργεντινός ολοκληρώσει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και ο Ριβάλντο επιμείνει στην απόφασή για αποχώρησή του από την Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ