Τηλεοπτική εκπομπή στο… πλευρό της ΑΕΚ στη διαμάχη με ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όπως έλεγε προ ημερών στους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν την ίδια άποψη με τον Ντέμη και, μάλιστα, λέγεται πως την υπόθεση αυτή οι άνθρωποι της Ένωσης θα τη φθάσουν μέχρι τέλους. Εκείνο που ψάχνουν να βρουν στην ΑΕΚ είναι τα στοιχεία τα οποία θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αποδείξουν στο δικαστήριο τα λεγόμενα του Ντέμη Νικολαΐδη, ότι δηλαδή «ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ».
Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης και οι συνεργάτες του θέλουν να βρουν στοιχεία και για παράγοντες της ΕΠΟ που να αποδεικνύουν πιθανή διασύνδεση με τον Ολυμπιακό και περί αυτού έχει «επιστρατευτεί» και τηλεοπτική εκπομπή έρευνας, η οποία ασχολείται με το θέμα. Το αν η εκπομπή αυτή θα βρει στοιχεία και αν βρει αν θα τα προβάλει ή θα τα χρησιμοποιήσει μόνο η ΑΕΚ στην υπεράσπισή της είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε ακόμη. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως και ο Ντέμης Νικολαΐδης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να φθάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους και όχι μόνο να μην κάνουν πίσω, αλλά και να βγουν στην αντεπίθεση όταν κρίνουν πως πρέπει να το κάνουν.
Οι άνθρωποι της Ένωσης λένε πως μπορούν να βγουν πολλά πράγματα και να λάμψει η αλήθεια σʼ αυτήν την ιστορία και τη δικαστική τροπή που έχει πάρει με την κατάθεση των αγωγών εναντίον του προέδρου Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και του αντιπροέδρου Τάκη Κανελλόπουλου για τα όσα φέρεται να έχει πει αυτός μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας τη Μεγάλη Δευτέρα ότι «ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΟ».


Σχολιάστε εδώ